UFC

Dominick Reyes o nastavku karijere: ‘Trebalo mi je vremena da dođem k sebi‘

Dominick Reyes

 Vanessa Carvalho/Zuma Press/Profimedia
Rekao je da bi se htio boriti do kraja ove godine

Nakon što ga je prvak Jiri Prochazka prošle godine brutalno nokautirao, Dominick Reyes se povukao iz javnosti, ali i iz Octagona. 2019. godine Reyes je tadašnjem prvaku Jonesu pružio jedan od najtežih mečeva, nakon čega je poražen dva puta za redom i to svaki put nokautom i to jednom od Jana Blachowicza, a drugi put upravo od Prochazke.

‘‘Morao sam pronaći vlastiti duh. Morao sam dovesti s**nje u red prije nego uopće budem u priči i prije nego što uopće mogu govoriti u medijima, zato što odgovori koje bih vam tada rekao ne bi bili istiniti. Otišao sam kući, vratio se korijenima i sada se osjećam dobro. Osjećam se dobro povodom svog života, budućnosti, uzbuđen sam zbog onog što slijedi‘‘, rekao je Reyes u ‘The MMA Hour-u‘.

Nastavio je: ‘‘Nikada nisam razmišljao da se prestanem boriti, samo sam trebao prestati zafrkavati se okolo i dovesti s**nje u red. Nikad nisam razišljao da se prestanem boriti, samo mi je trebalo malo odmora. Htio bih se vratiti otprilike u desetom mjesecu.‘‘

‘‘Naučio sam svoju lekciju, vidio industriju. Prije sam previše obraćao pažnju na to što govorim u medijima i kako me fanovi doživljavaju, sada sam uzbuđen zbog svega‘‘, zaključio je Reyes.

Na samom kraju je spomenuo da je bio i u Xtreme Couture dvorani gdje je sparirao s Seanom Stricklandom te je rekao kako su mu oni pomogli da se mentalno vrati ‘u igru‘.

Linker
25. travanj 2024 02:14