UFC

Arman Tsarukyan poručio nakon pobjede: ‘Želim Oliveiru ili Dariusha, spreman sam za dva mjeseca!‘

Arman Tsarukyan

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Proteklog je vikenda pobijedio Ismagulova, tako da mladog Armenca sada zanimaju najveća imena

Proteklog je vikenda jedan od najtalentiranijih boraca lake kategorije Arman Tsarukyan svladao Damira Ismagulova jednoglasnom sudačkom odlukom, tako da se vratio na pobjedničke staze nakon što je u šestom mjesecu ove godine sudačkom odlukom izgubio od Mateusza Gamrota.

Arman je u meču uglavnom dominirao svojim hrvanjem, a sedam rušenja ga je dovelo do nove pobjede te je tako opravdao ulogu favorita u ovom meču. Čak 21 pokušaj rušenja je imao Tsarukyan te, iako je imao dobru obranu, Ismagulov ipak nije uspio neutralizirati odličnog Armenca.

Bila je to velika pobjeda za odličnog Tsarukyana, a nakon nje nije propustio priliku prozvati neka zvučna imena:

‘‘Želio bih svoju iduću borbu imati protiv Charlesa Oliveire ili Beneila Dariusha, jer zaslužujem veliko ime. Oni trenutno nemaju protivnika i ja sam spreman. Nisam ozlijeđen, osjećam se dobro. Bit ću spreman za dva mjeseca, ali ako mi ponude nekog iz top 15, neću se borit.‘‘, započeo je Tsarukyan na press konferenciji.

‘‘Ako mi UFC ponudi veliku borbu, bit ću spreman za dva mjeseca. Malo ću pričekati, poraditi na svojim vještinama i otići u ATT da treniram kod svog trenera. Posljednji kamp sam odradio na Tajlandu jer nisam imao vizu. No ovog puta ću otići u ATT i ugušiti ih sve.‘‘, zaključio je Tsarukyan.

Radi se o uistinu velikom talentu lake kategorije koji je svoj UFC debi odradio protiv trenutnog prvaka Islama Makhacheva. Hoće li mu UFC ispuniti želju i dati mu neku veću borbu, saznat ćemo u periodu koji slijedi.

Linker
16. travanj 2024 16:32