UFC

Atraktivni Michel Pereira ugovorio svoju iduću UFC borbu

Michel Pereira vs. Tristan Connelly
 screenshot
Borba Michela Pereire protiv Zelima Imadaeva dodana je na program UFC priredbe planirane za 5. rujna

Nakon nesretnog poraza diskvalifikacijom, koji je doživio u borbi gdje je do tog trenutka u potpunosti dominirao protiv Diega Sancheza, Michel Pereira vraća se u Octagon. Jedan od najatraktivnijih MMA boraca svijeta i bivši SBC prvak naći će se na programu koji UFC planira održati 5. rujna, a tamo će ga čekati borba protiv Zelima Imadaeva.

Michel Pereira (23-11, 1-2 UFC), poznat pod nadimkom Demolidor, borac je koji je u UFC došao potvrditi reputaciju najatraktivnijeg borca svijeta i trenutno je na jako dobrom putu. U debi nastupu pokazao je dio svog repertoara te je osim toga i nokautirao Dannyja Robertsa. Još veći dio svojih atrakcija pokazao je u drugom nastupu, kad je dobio prvu rundu protiv Tristana Connellyja, ali onda se potrošio te je iduće dvije iznenađujuće izgubio. Protiv Sancheza je pokazao da može biti ubojit i atraktivan bez previše akrobacija i u potpunosti je dominirao 13 minuta, sve do nehotičnog ilegalnog udarca nakon kojeg je Sanchez izjavio da više nije u stanju nastaviti borbu te je sve rezultiralo diskvalifikacijom.

Zelim Imadaev (8-2, 0-2) također je u UFC došao uz reputaciju borca za publiku, a do sada je dva puta nastupio, no bez uspjeha. Njega će tražiti protiv Brazilca, koji bi u startu trebao biti favorit. No, činjenica da se neočekivano našao na rubu otkaza sigurno će motivirati velteraša iz Rusije.

Priredba na kojoj će se sastati trebala bi nositi naziv UFC Fight Night 177, a za sada još uvijek nema svoju glavnu borbu, kao niti službeno potvrđeno mjesto održavanja.

Linker
11. travanj 2024 12:28