UFC

Barboza se osvrnuo na bizarni nokaut iz Houstona: ‘Stvarno ne razumijem...‘

Edson Barboza i Shane Burgos
 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA
Prekid iz Edsonovog meča s Burgosom još će se dugo prepričavati

Glavni dio programa prošlog vikenda održanog UFC-a 262 u Houstonu otvorio je bizaran prekid iz meča Edsona Barboze i Shanea Burgosa.

Nokaut kojim je Brazilac zaustavio svog suparnika još se dugo prepričavao nakon završetka priredbe, a da je bio zbunjen prekidom, priznao je i uspješniji iz tog dvoboja.

Podsjetimo, Barboza je slavio nokautom u trećoj rundi, a prekid koji mu je osigurao drugu pobjedu zaredom pokrenula je desnica koja je Burgosa poslala na pod. Ništa tu ne bi bilo neobično da Shane nije pokleknuo s vrlo neuobičajenim vremenskim odmakom koji smo znali gledati kod udaraca u tijelo, ali se baš i ne sjećamo jesmo li do ovog meča svjedočili jednom takvom koji je uslijedio nakon udarca u glavu.

"Stvarno ne razumijem. Znao sam da sam zadao dobar udarac jer sam to i osjetio, ali izgledalo mi je to kao da se malo zatresao, nešto se potom dogodilo i onda je pao. Vidio sam priliku i krenuo po prekid meča", osvrnuo se Barboza na nesvakidašnji nokaut.

"Mislim da koračam prema borbi za pojas. Imam 24 nastupa u UFC-u i osjećam se sve bolje i bolje. Vjerujem i da sam pobijedio u posljednje tri borbe u perolakoj. Dane Ige je u TOP 10, Burgos je u TOP 10... Sada sam zdraviji nego prije nekoliko godina i sada više poštujem svoje tijelo, a to je dovelo do toga da se i osjećam jače, brže i bolje nego ikad u životu", dodao je 35-godišnji nokauter.

Linker
15. travanj 2024 13:09