UFC

Belal Muhammad najavio je da će mučiti Edwardsa svih pet rundi: ‘Želim ga slomiti, želim da pati...‘

Muhammad vs Edwards

 HANDOUT/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
Veliki negativni animozitet se osjeti trenutno u Manchesteru, a Muhammad se nada torturi svog protivnika

Belal Muhammad (23-3) izazvat će prvaka velter kategorije Edwardsa (22-3) u glavnoj borbi UFC 304 priredbe koja će se održati u subotu u Co-op Live Areni u Manchesteru.

Nakon što je nanizao deset borbi bez poraza, Muhammad će konačno dobiti priliku boriti se za titulu i istovremeno imati priliku osvetiti se Edwardsu. Želi izbrisati svaku sumnju koja je ostala nakon njihove borbe iz 2021. godine koja je završila kao no contest.

"Želim ga mučiti" izjavio je Muhammad novinarima prisutnim na presici u Manchesteru. "Želim da shvati koliko sam bolji od njega. Kad izađeš tamo i završiš borbu, ljudi kažu: ‘Imao si sreće. Dogodilo se zbog toga.‘"

"Ja želim izaći tamo i dominirati njime i pobijediti ga u svim aspektima MMA-a – hrvanju, grapplingu, udaračkom dijelu, jiu-jitsuu, dovesti ga do točke gdje će htjeti odustati. Želim ga mučiti. Želim ga dovesti do točke gdje će gledati svoje trenere, a oni neće imati što reći i jednostavno će otići jer im je neugodno."

Muhammad je čak izjavio da mrzi Edwardsa i objasnio zašto mu je ovaj revanš toliko osoban.

"To je vrlo osobno jer kad pogledaš njegov put do titule i način na koji je to učinio, vrlo je sličan mom" rekao je Muhammad. "Morao je proći dug put. Nitko ga nije poštovao, nitko mu nije davao priliku, a ja sam uzeo borbu s njim u kratkom roku i on je napravio prekršaj, ozlijedio me, i borba je zbog toga prekinuta. S moje strane, to je bio moj prvi glavni događaj. To je trebala biti moja prilika da zasjam, a on mi ju je oduzeo, i nije mi htio dati novu priliku, a zatim je pokušao prikazati situaciju kao da bi ionako pobijedio. Kad postaviš takav narativ, fanovi su kao: ‘Vjerojatno je u pravu.‘"

"Tako da sam cijelo vrijeme imao taj gorak okus u ustima, imao sam tu gorčinu u glavi i htio sam vidjeti što bi se dogodilo. Zatim sam dominirao svim tim borcima, a oni su i dalje nepoštivali moj niz pobjeda. On, njegov trener, njegov tim, i dalje su govorili da nisam sljedeći. Trebamo nekog drugog. Tako da je nepoštovanje koje je osjećao, počeo davati meni. To je ono što me naljutilo. To je ono što me tjera da ga mrzim. To je ono što me veseli da ga ozlijedim, da ga natjeram da krvari i da ga slomim."

Linker
08. rujan 2024 01:26