UFC

Belal Muhammad ne vjeruje u pobjedu Chimaeva: ‘‘Burns će ga završiti u drugoj rundi!‘‘

Belal Muhammad

 Screenshot (youtube, Ufc)
Izgleda da ipak nisu baš svi otpisali ‘Durinha‘

Nešto drugačija i hrabrija prognoza najiščekivanijeg meča večerašnjeg UFC-a 273 između Khamzata Chimaeva i Gilberta Burnsa dolazi od još jednog UFC borca, Belala Muhammada (20-3, 11-3 UFC).

Iako su kladionice na strani Chimaeva, ne dajući puno šanse Burnsu, Muhammad ima drugačije viđenje ovog meča. ''Ja mislim da će ga Burns završiti u drugoj rundi. Mislim da Chimaev neće pokušavati srušiti Burnsa, ostat će na nogama. S druge strane, Burns se ne boji bacati jake udarce. Mislim da to stvarno neće biti hrvački meč.''. Rekao je Burns za ESPN.

Muhammad je nastavio s prognozom: ''Mislim da će se borba odvijati na nogama. Khamzat zna ostati predug kad baca direkte, a Burns bi ga mogao tu pogađati, posebice niskim low kickovima. To bi moglo Khamzata natjerati na mijenjanje garda, a ne znam kakav je iz kontragarda.“

Belal, koji inače tvrdi da su mu oba borca bila ponuđena u jednom trenutku, sigurno traži svoj dio kolača. Inače neporažen u posljednjih 7 borbi, odradit će revanš protiv Vincentea Luquea koji ga je nokautirao prije šest godina. Meč će se održati šesnaestog travnja na UFC on ESPN 34 priredbi.

Hoće li se Muhammadove prognoze obistiniti i hoće li Chimaev zaista protiv Burnsa tražiti isključivo borbu na nogama, vidjet ćemo na večerašnjoj spektakularnoj UFC-ovoj priredbi.

Linker
27. travanj 2024 07:02