UFC

Muhammad o Covingtonu: ‘Tip nikad nije pobijedio top protivnika niti legitimnog borca!‘

Belal Muhammad

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Belal Muhammad smatra kako se ‘Chaos‘ bori isključivo s borcima na zalasku karijere

Belal Muhammad (20-3, 11-3 UFC) vraća se u Octagon ovog vikenda za revanš protiv Vicente Luquea (21-7) gdje će pokušati osvetiti poraz iz 2016. godine kada ga je Luque nokautirao te mu tako nanio drugi poraz u UFC-u, ali jedini nokautom u cijeloj karijeri.

Muhammad je izrazio želju da ostane aktivan i nakon večerašnje borbe, a spomenuo je imena iz samog vrha: Khamzat Chimaev, Leon Edwards, Colby Covington. Istaknuo je kako ga Covington posebno ne znaima jer po njemu, izbjegava borce iz top pet.

''Colby se ne bori sa čvrstim borcima. Borio je se s Masvidalom koji je imao dva poraza zaredom. Borio je se s Woodlyjem koji je imao tri poraza zaredom. Pokušava ponovno doći do borbe za titulu prozivajući Poiriera koji je u kategoriji niže.'', bio je oštar Muhammad.

Belal je nastavio: ''On još nije pobijedio top pet protivnika, legitimnog borca koji je u pobjedničkom nizu. Ja želim najbolje protivnike, želim biti aktivan. Ne znamo kad se Usman vraća, možda borba za privremenu titulu ne bi bila loša. Ukoliko Leon (Edwards) bude trebao protivnika, tu sam.''

''Colby je jedan od onih tipova koji misli da mu se nešto duguje. Misli da je pay-per-view zvijezda. On će sjediti više od godinu dana glumeći ozljedu, vjerojatno će čekati i nekoliko godina dok mu daju pravog borca'', zaključio je Muhammad.

Linker
02. svibanj 2024 10:17