UFC

Belal Muhammad opleo po Covingtonu: ‘Prošao je vagu za ništa, a mogao se boriti protiv mene‘

Belal Muhammad  

 Giuseppe CACACE/AFP/Profimedia
Smatra kako su se njih dvojica trebali boriti na noćašnjem eventu

Sinoć su vagu zadovoljili Leon Edwards i bivši prvak Kamaru Usman te je sve spremno za njihovu trilogiju, no ono što je privuklo pažnju šire publike je odabir borca koji će poslužiti kao zamjena ukoliko jedan od aktera glavne borbe večeri u zadnji čas odustane od borbe. Colby Covington je na oduševljenje publike također odradio svoj dio, te prošao vagu, na što ga je njegov rival Belal Muhammad odlučio iskritizirati.

"Ovo je smiješno da Dana White ide govoriti kako je on broj dva u svijetu i jedan od najboljih boraca današnjice, a boji se boriti s bilo kime tko bi ga mogao pobijediti." - započeo je Belal za MMA Junkie.

"On pobjeđuje samo borce koji iza sebe imaju poraze, a imao je priliku boriti se večeras protiv mene. Nisam se trudio niti previše pregovarati, pristali smo na sve. Bilo je to u prvom mjesecu ove godine kada smo bili u pregovorima, no on nas je glatko odbio."

"Zadovoljio je vagu za ništa, neće se boriti jer se boji. To je smiješno, trebali bi ga maknuti s ranking liste. Niti se bori, niti se želi boriti. Drago mi je da svijet to počinje uviđati, jer večeras smo oboje mogli proći vagu, a on je i dalje mogao poslužiti njima kao zamjena. Mogli smo biti plaćeni za to da se zapravo borimo, ali on je kukavica." - zaključio je Muhammad.

Covington se nije borio već godinu dana, od kada je porazio Jorgea Masvidala na UFC 272 eventu prošle godine. Dana White je uporno tvrdio kako se Covington želi boriti s bilo kime, no Belal Muhammadu je to teško za povjerovati nakon ovoga. Muhammad ima osam pobjeda u posljednjih devet nastupa, te jedan ‘No Contest‘ protiv Leona Edwardsa nakon slučajnog uboda prstom u oko.

Linker
20. travanj 2024 12:09