UFC

Belal Muhammad se ne namjerava boriti prije napada na titulu: ‘Ako Colby pobijedi, to je meni lagana borba‘

Belal Muhammad

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Svakako će biti zanimljivo pratiti rasplet u velter kategoriji, a još zanimljivije će biti vidjeti tko će iz tog meča izaći kao prvak

Nadao se Belal Muhammad da će velikom pobjedom nad Gilbertom Burnsom izboriti svoju priliku da napadne titulu, no to barem za sada nije slučaj. Vodstvo UFC-a je jasno reklo kako je Colby Covington sljedeći, tako da će Belal sigurno morati pobijediti još jedan meč ili čekati prvaka prije napada na titulu.

Međutim, izgleda da to Belalu i ne smeta previše jer je rekao kako će ovu situaciju u velter kategoriji iskoristiti da postane samo još i bolji. Izgleda da se Belal ne namjerava boriti prije napada na titulu nego namjerava čekati pobjednika:

‘‘Abu Dhabi je dobio ‘main event‘, Islam protiv Charlesa broj dva. Laka kategorija je dobila svoju borbu za pojas, a mi velteraši sada čekamo Colbyja i Leona, čekamo da se ta borba službeno dogovori. Gdje to mene stavlja? To mi ne ostavlja nikakvog izbora nego postajati boljim‘‘, rekao je Muhammad na Twitteru.

‘‘Neću raditi ništa nego se fokusirati na Leona Edwardsa. Pokušat ću doći do svake slabosti koju ima, gledat ću kuda je jak, i tako ću ga slomiti. Vidjeli ste što sam učinio Gilbertu Burnsu kada sam tri tjedna prije saznao za meč, a sada imam šest ili devet mjeseci da se fokusiram na Edwardsa. Ako pobijedi Colby, to je lagana borba i na njega se ne trebam fokusirati. Ali ako pobijedi Leon, to će biti loše vijesti za njega‘‘, dodao je.

Svakako će biti zanimljivo pratiti rasplet u velter kategoriji, a još zanimljivije će biti vidjeti tko će iz tog meča izaći kao prvak. Datum još nemamo, ali nadamo se da ćemo ga uskoro dobiti.

Linker
02. svibanj 2024 05:27