UFC

Belal Muhammad se prozvao ‘GOAT-om‘ velter kategorije, borit će se s Usmanom samo ako bude ‘plaćen kao prvak‘

Belal Muhammad

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Možda bi se ipak prvo trebao boriti za titulu prije ovakvih riječi, iako se nedvojbeno radi o odličnom borcu

Belal Muhammad trenutno nema ugovorenu borbu, a posljednji smo ga puta gledali u akciji kada je na UFC 288 u petom mjesecu svladao Gilberta Burnsa. Rekao je da će čekati svoju priliku za titulu, no možda se ipak vrati i prije.

Jedan od boraca za koje je Muhammad najviše zainteresiran jest Kamaru Usman, bivši prvak velter kategorije. Muhammad se želi boriti s njim, ali naravno, ima jedan uvjet:

‘‘Voljan sam se boriti sa Seanom Stricklandom u srednjoj kategoriji. Ako je borba za titulu, išao bih gore. Što se tiče veltera, jedina osoba koja nema zakazanu borbu je Kamaru Usman. No kada pogledam prema tome, to nema previše smisla za mene ukoliko ne budem plaćen kao prvak. Usman je teži meč nego Edwards i Covington‘‘, rekao je Belal za MMA Junkie.

‘‘Borbom protiv Usmana neću dobiti pojas. Pobjedom nad Usmanon bi imao bolji rezime od njega, u rangu s GSP-om. Njega se smatra ‘GOAT-om‘ ove divizije. Ali ako dodam Usmana na svoj rezime, bit ću ‘GOAT‘ velter kategorije i ako nemam pojas‘‘, dodao je.

Možda bi se ipak prvo trebao boriti za titulu prije ovakvih riječi, iako se nedvojbeno radi o odličnom borcu. Hoće li Usman ovo prihvatiti, vrijeme će pokazati.

Linker
24. travanj 2024 18:02