UFC

Sean Brady: ‘Nadam se da će Gastelum pasti vagu, rado ću mu uzeti 30 posto jer ionako puno zarađuje‘

Kelvin Gastelum 

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Svakako će biti zanimljivo Gasteluma gledati u velter kategoriji, a nadamo se da s kilažom ipak neće imati problema

Nedavno je Sean Brady doživio svoj prvi poraz u karijeri, kojeg je jako teško podnio. Belal Muhammad mu ga je nanio i oduzeo mu famoznu ‘‘nulu‘‘, a sada je Brady pred novim izazovom.

Povratnik Kelvin Gastelum se vraća u velter kategoriju, a dočekat će ga upravo Brady. Mnogi su se pitali hoće li Gastelum uspjeti skinuti na 77 kilograma, a Brady je rekao kako se nada da neće:

‘‘Sada dolazi u velter kategoriju, a tu definitivno i pripada. Protiv Izzyja je izgubio podijeljenom odlukom. Gubio je podijeljenim odlukama protiv najboljih srednjaša svijeta, a ako me to ne motivira da treniram jako za njega, neće ništa. Jako sam uzbuđen što ću se testirati protiv njega‘‘, rekao je Brady za Fight Nation.

‘‘Međutim, on nije tako velik. Ako bude je**no ispravno jeo ova dva mjeseca, bit će u redu. Ali čujte, ako i ne skine kilograme, siguran sam da ionako dobiva ogroman novac. Ako padne više od pet kilograma, mislim da neće ni dopustiti borbu. Ako padne za nekoliko ‘pounda‘, rado ću uzeti tih 30 posto‘‘, dodao je.

Svakako će biti zanimljivo Gasteluma gledati u velter kategoriji, a nadamo se da s kilažom ipak neće imati problema. Borba će se održati 2.12., tako da vremena ima.

Linker
02. svibanj 2024 01:56