UFC

Belal Muhammad smatra da se Covington neće boriti protiv Chimaeva: ‘Bori se samo sa gubitnicima‘

Belal Muhammad

 Screenshot (youtube, Mma Crazy)
Rekao da je on jedini u kategoriji koji se bori s onima koji su u pobjedničkim nizovima

Belam Muhammad ovog je vikenda na UFC 280 došao do vrijedne pobjede protiv Seana Bradyja. Pokazao je Muhammad odličnu obranu od rušenja te je taktički oduševio protiv odličnog ‘‘grapplera‘‘ i na kraju pobjedu odnio tehničkim nokautom u drugoj rundi.

Već i prije ove borbe Muhammad se žalio na to kako ga je UFC natjerao da se bori protiv Bradyja, a on je želio samo Chimaeva. Iako je došao do pobjede u subotu, Muhammad i dalje ima oči na istom imenu, a i smatra da se on neće boriti protiv Covingtona:

‘‘Mislim da se Colby neće boriti protiv Chimaeva, Colby se negdje skriva. On negdje radi svoje stvari, ali neće se boriti protiv Khamzata. Ljudi o Covingtonu govore kao da je on neka vleika stvar, no koga je to on prebio? Dobio je Masvidala koji je imao tri poraza zaredom, sve koje je pobijedio su dolazili iz poraza. Njegova jedina dobra borba je bila ona protiv Usmana, a u njoj je bio završen. Uopće se ne bori sa top likovima‘‘, rekao je Muhammad.

‘‘Ja sam pobijedio Luquea koji je imao sedam pobjeda za redom, a pobijedio sam i Bradyja koji je imao petnaest pobjeda za redom. Ja sam jedini borac u kategoriji koji se bori sa likovima koji pobjeđuju‘‘, zaključio je.

Belal Muhammad je trenutno peti na službenoj rang ljestvici tako da je za očekivati da mu nakon ove pobjede napokon daju nekog iz samog vrha divizije.

Linker
20. travanj 2024 07:14