UFC

Belal Muhammad: ‘Učinit ću vam uslugu, nakon mene više nećete morati slušati o Leonu Edwardsu‘

Leon Edwards i Belal Muhammad

 Screenshot (youtube, The Schmo)
Muhammad vjerojatno i sam zna da ga u sedmom mjesecu ne čeka lagan posao i da će morati biti uistinu savršen ukoliko će željeti ugroziti odličnog Edwardsa

Konačno je Belal Muhammad dočekao ono što čeka već jako dugo vremena. Dana White je najavio njega kao idućeg izazivača za prvaka Leona Edwardsa u velter kategoriji, a borit će se na UFC 304 priredbi u Manchesteru. Konačno će Belal imati priliku pokazati je li istina sve ono što govori o prvaku kao borcu.

S takvim pričama nastavio je i dalje, a sinoć je rekao da će ‘‘učiniti svima uslugu‘‘ i s trona velter kategorije skinuti Edwardsa. Muhammad smatra da Edwards živcira fanove jer se kao prvo ne pojavljuje u medijima, a i kad se pojavi, govori nerazgovjetno:

‘‘Za Leona nitko nikada ne čuje. Leon ne zna pričati. Gostuje u nekom podcastu svaka tri mjeseca i onda u njemu mumlja. Nitko ne razumije što on priča. Izgleda glupo, nema samopouzdanja i nema društvene vještine. Čudan je. Upravo zato ću svima u sedmom mjesecu učiniti uslugu i pobijediti ga, nakon toga više nećete morati slušati o njemu‘‘, rekao je Muhammad za MMA Junkie.

‘‘Mrzim ga iz dna duše. Čini da mrzim ljude s londonskim naglaskom. Ljudi s tim britanskim naglaskom me jako živciraju. Svaki put kad ga čujem, kad ga vidim, naljuti me. Svi oni imaju nizak IQ, oni nisu jako pametni‘‘, dodao je.

Muhammad vjerojatno i sam zna da ga u sedmom mjesecu ne čeka lagan posao i da će morati biti uistinu savršen ukoliko će željeti ugroziti odličnog Edwardsa. Mnogi Belalu ovdje ne daju velike šanse, no pričekajmo ipak UFC 304 da i sami pogledamo što će se to događati u meču.

Linker
10. lipanj 2024 01:51