UFC

Belal Muhammad užasno je ljut zbog svoje situacije: ‘Mrzim ga iz dna duše, jedva čekam da ga se dočepam‘

Belal Muhammad 

 Taidgh Barron/Zuma Press/Profimedia
Pitanje atraktivnosti nekog borca podosta je subjektivna kategorija, a ako pogledamo brojeve i uspjehe, nitko ne može Belalu osporiti da je zaslužio napasti titulu

Voljeli ga kao borca ili ne, jednostavno vam ne može ne biti žao svega što Belal Muhammad proživljava u prethodnom periodu. Već odavno je zaslužio svoj napad na titulu u velter kategoriji, no borba protiv prvaka Edwardsa nikako da se ugovori, a dojam je i kao da se traži bilo tko, samo da to ne bude Belal.

Svega toga svjestan je i sam, a u jučerašnjem intervjuu za Middle Easy govorio je upravo o svojoj situaciji u UFC-u. Naravno, nikako nije zadovoljan time što mu se događa, no rekao je da nastoji sve to iskoristiti kao motiv:

‘‘Njegov tim je toliko ‘fake‘, to nisam u životu vidio. Nikada nisam vidio da netko toliko laže kako bi sakrio da ga je strah. Njegov trener je zvao Gilberta Burnsa nakon što sam ga ja pobijedio, brat mu je zazivao borbu protiv Conora McGregora. Samo nalaze razloge da me izbjegnu. Fanovi sve to počinju vidjeti. Menadžer im radi istu stvar‘‘, rekao je Belal pa nastavio:

‘‘Mrzim ga iz dna duše. Mislim na borbu protiv Leona, pokušavaju me izbjeći na sve načine. On pokušava umanjiti moje uspjehe i govori kako nisam zaslužio, a to mene samo živcira. To samo potpaljuje moju mržnju prema tom liku, ne mogu dočekati da ga se dočepam.‘‘

Pitanje atraktivnosti nekog borca podosta je subjektivna kategorija, a ako pogledamo brojeve i uspjehe, nitko ne može Belalu osporiti da je zaslužio napasti titulu. Nadamo se da će UFC uskoro i ugovoriti meč protiv Edwardsa, te da Muhammad više neće dugo čekati na ono što zaslužuje.

Linker
24. travanj 2024 09:04