UFC

Jamahal Hill već je ugovorio novi nastup! Nastupit će na McGregorovoj i Chandlerovoj priredbi, poznat je i protivnik

Jamahal Hill 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Izgleda da Hill ne može dugo gledati poraz u svom rezimeu te će ga što prije pokušati ispraviti, a je li odluka da se ovako brzo vrati bila ispravna, saznat ćemo za nešto više od dva mjeseca

Nije Jamahal Hill uspio ugroziti Alexa Pereiru prošloga tjedna na UFC 300 priredbi. Nokautom već u prvoj rundi ‘‘Poatan‘‘ je slavio i na taj način obranio svoju titulu u poluteškoj kategoriji, nakon čega je zaželio meč u teškoj. Pokušao bi tako doći i do trećeg pojasa, no o tome još nema ozbiljnijih razgovora.

Međutim, što se tiče Hilla, izgleda da on što prije želi isprati gorak okus koji mu je ostao prošle subote jer je sinoć stigla vijest da je već ugovorio svoj sljedeći nastup! Nepunih tjedan dana nakon poraza od Pereire, Hill je odlučio pronaći sljedeću metu – a poznato je tko će to biti, gdje i kada!

Kalil Rountree bit će njegov protivnik, a borit će se na UFC 303 priredbi u šestom mjesecu. Priredbu predvode Conor McGregor i Michael Chandler, tako da nas i tada očekuje novi spektakl.

Inače, Rountree za poraz ne zna od 2021. godine, a trenutno je u fenomenalnom nizu od pet uzastopnih pobjeda. U trenutno posljednjem nastupu pobijedio je Anthonyja Smitha tehničkim nokautom u trećoj rundi, što znači da je zaslužio svoj napad na nešto jača imena u poluteškoj kategoriji.

UFC 303 održava se 29. lipnja u Las Vegasu, a ne sumnjamo da će s vremenom na ‘‘cardu‘‘ biti još podosta velikih imena. Izgleda da Hill ne može dugo gledati poraz u svom rezimeu te će ga što prije pokušati ispraviti, a je li odluka da se ovako brzo vrati bila ispravna, saznat ćemo za nešto više od dva mjeseca.

Linker
03. svibanj 2024 04:45