UFC

Ben Askren reagirao na Masvidalovu odluku o mirovini: Poželio mu samo najbolje

Masvidal i Askren

 Screenshot (youtube, Themaclife)
Iako su nekad bili veliki protivnici, na kraju se ipak poštuju kada su ta vremena iza njih

Nakon poraza od Gilberta Burnsa prošlog vikenda, Jorge Masvidal je odlučio okončati svoju 20 godina dugu karijeru. Sudačkom odlukom ga je svladao Burns nakon čega je Masvidal skinuo rukavice te održao obećanje koje je dao prije borbe, odnosno da će se umiroviti ako izgubi.

Borac koji je svakako obilježio Masvidalovu karijeru jest Ben Askren. Najbrži nokaut u povijesti UFC-a je Masvidal te 2019. godine upisao u svoj rezime, a taj potez je postao nešto što po čemu je ‘‘Gamebred‘‘ postao nadaleko prepoznatljiv. Kako se sada umirovio, na njegovu odluku o mirovini je reagirao upravo Askren:

‘‘Mislio sam da će Masvidal doći spreman na tešku borbu. Mislim da je izgledao malo van forme. Jorge se jako umorio kako je borba odmicala i u trećoj rundi ga je Gilbert dosta često pogađao‘‘, rekao je Askren kod Cormiera na YouTube kanalu.

‘‘Ali znate što? Koliko god me Masvidal nervirao ponekad, mislim, uvijek se sjetim njgovog intervjua nakon borbe o tipu koji nije imao ništa i sada je zaradio puno novca i nada se kako će još nekoga inspirirati da idu i slijede svoje snove. Ono, meni se može ne sviđati Jorge Masvidal, ali ovo su dobre stvari. Znate što? Ne želim mu ništa loše. Nadam se da će uživati u mirovini‘‘, dodao je.

Kao što smo već i rekli, ova dva borca su jedan drugom definitivno obilježili karijeru. Masvidal je preko Askrena postavio rekord koji vjerojatno dugo nitko neće srušiti, a Askren je dobio nevjerojatan publicitet bez obzira na težak poraz.

Na kraju dana je lijepo vidjeti da se borci nakon svega poštuju jer postoji život i izvan svjetala reflektora.

Linker
19. travanj 2024 07:06