UFC

Beneil Dariush analizirao meč između Oliveire i Tsarukyana: ‘Kako borba bude odmicala, njemu dajem prednost‘

Charles Oliveira 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Ostaje nam samo čekati priredbu i ovaj meč, a nema dvojbe da će pobjednik sebe smatrati prvim izazivačem i da će tražiti okršaj protiv Makhacheva

Borba između Charlesa Oliveire i Armana Tsarukyana je ona kojoj se također veselimo, a onda će se održati u četvrtom mjesecu na UFC 300 priredbi. Bila je ova borba najavljivana kao ona za prvog izazivača, no izgleda da će Makhacheva ipak napasti Gaethje početkom ljeta u Saudijskoj Arabiji.

Beneil Dariush je također uzbuđen oko ovog meča, a jučer je u razgovoru sa ‘‘The Schmoom‘‘ govorio upravo o njemu. Dao je svoje viđenje ove fenomenalne borbe u lakoj kategoriji, a prema njemu, pobjednik će ovisiti o tome koliko će meč zapravo trajati:

‘‘Čovječe, ovo je stvarno odlična borba. Mislim da Arman ima prednost u snazi i brzini, ali iskustvo je na strani Charlesa. Sve dakle ovisi o tome koliko će borba potrajati. Postoji jako puno komponenata oko nje. Ali da, bit će ovo odlična borba‘‘, rekao je Dariush, a na pitanje oko pobjednika nije mogao dati konkretan odgovor:

‘‘To je jako teško za reći. Ukoliko će se borba završiti ranije, rekao bih da će pobijediti Arman, a kako borba bude odmicala, više sam na strani Charlesa. On kao da oživi kako borba odmiče. Ima puno trikova, a i odličan je borac. Dobri borci pronalaze rupe u protivnicima kako borba odmiče, no Arman itekako može rano završiti meč. Ima sve te vještine‘‘.

Ostaje nam samo čekati priredbu i ovaj meč, a nema dvojbe da će pobjednik sebe smatrati prvim izazivačem i da će tražiti okršaj protiv Makhacheva. Hoće li ga dobiti, to ćemo vidjeti, no samom meču se svakako veselimo.

Linker
26. travanj 2024 13:47