UFC

UFC-ov komentator ima prijedlog za Toma Aspinalla: ‘Brani svoj privremeni pojas protiv njega‘

 Tom Aspinall 

 Justin Renfroe/Zuma Press/Profimedia
Aspinall će se vjerojatno i odlučiti braniti svoj privremeni pojas u teškoj kategoriji, iako se trenutno ne zna protiv koga bi to moglo biti

Puno toga je Tom Aspinall izgovorio u posljednje vrijeme na račun Stipe Miočića i Jona Jonesa, a s obzirom da je nedavno osvojio privremeni pojas, pomalo je i nejasna njegova nestrpljivost. Kako god, predlagao je mečeve i protiv jednog i protiv drugog, no Dana White je te ideje sasjekao u korijenu.

Treba Aspinall pričekati svoj red, a naravno, uvijek je opcija i da brani privremenu titulu. Upravo mu je to jučer predložio UFC-ov komentator Jon Anik, a osim toga mu je i predložio protiv koga bi to mogao pokušati učiniti:

‘‘Pa, za UFC je vrlo nezgodno kada najveći svih vremena doživi ozljedu koja ga udalji od sporta na godinu dana. Što uopće učiniti? Treba li oduzeti pojas Jonu Jonesu ili ga zamoliti da ga napusti da se bore Tom Aspinall i Stipe Miočić ili tko već za njega, ne znam. Ne znam kakvu bih ja odluku donio da sam na mjestu UFC-a‘‘, rekao je Anik za MMA Fighting.

‘‘Što činiti ako ste na mjestu Toma Aspinalla? Mislim da je Jon Jones najveći borac svih vremena kojeg sam ikada vidio i razumijem sve to oko njega, ali što Tommy Aspinall trena činiti? Mislim da je najbolja opcija da brani svoj privremeni pojas, i to protiv nekoga kao što je Jailton Almeida‘‘, dodao je.

Aspinall će se vjerojatno i odlučiti braniti svoj privremeni pojas u teškoj kategoriji, iako se trenutno ne zna protiv koga bi to moglo biti. No, jedna stvar je sigurna: UFC Jonu Jonesu nikada neće oduzeti pojas.

Linker
25. travanj 2024 22:43