UFC

Beneil Dariush o revanšu između Gaethjea i Poiriera: ‘Mislim da je motiviraniji, možda sam i pristran‘

Gaethje i Poirier

 Screenshot (youtube, Mmafightingonsbn)
Dariush je izrazio i svoje mišljenje o BMF pojasu, a dotaknuo se i velikog revanša koji će mu prethoditi

Jučer je Justin Gaethje izjavio kako je BMF pojas ‘‘glupost‘‘, do i dalje se za njega želi boriti jer vlasnik tog pojasa dobiva PPV bodove kao i svaki drugi UFC prvak. Nije čudno da je stoga motiviran ponovno se okušati protiv Dustina Poiriera koji ga je svladao 2018. godine prekidom.

O ovom velikom revanšu svoje mišljenje je iznio i Beneil Dariush. On vjeruje kako će u revanšu Gaethje biti taj kojemu će pobjeda više značiti, a izrazio je svoje mišljenje općenito o tom BMF pojasu:

‘‘Sviđa mi se ova borba. Mislim da će to biti fenomenalan meč. Mislim da obojica još uvijek imaju aspiracije na titulu. No, svejedno mislim da su iza mene. Ne vjerujem da će me bilo tko od njih dvojice prestići. Naginjem blago ka Justinu, iako znam da je izgubio kada su se prvi put borili, imam osjećaj da je više motiviran. Možda sam pristran jer smo trenirali skupa, moj je prijatelj, dobar je tip. Malo sam pristran, ali naginjem ka njemu‘‘, rekao je Dariush za MMA Junkie.

‘‘Što se tiče BMF pojasa, mislim da je cool. Nisam previše razmišljao o njemu. Vidio sam da je Gaethje rekao da vas bolje plate ako ga imate, tako da je to prednost. Kako god, to je pojas. Nekima se sviđa a nekima ne, mene pojasevi ionako nikad nisu zanimali. Ja volim tući ljude, i to najbolje‘‘, objasnio je.

Dariush i Oliveira će se idućega tjedna boriti za priliku da napadnu ‘‘pravi‘‘ pojas, jer je poznato da pobjednik ide na Makhacheva. Vjerojatno je većini to i zanimljivije od tzv. BMF pojasa.

Linker
03. svibanj 2024 18:37