UFC

'Bila bi to bomba, meč koji svi žele gledati' - Ngannoua prozvao jedan od najopakijih UFC-ovih teškaša!

 Screenshot (YouTube)
Veliki 'hype' stvorio se iza Jairzinha Rozenstruika, opasnog surinamskog nokautera pred kojim je najveći meč njegove dosadašnje karijere.

Rozenstruika ovog vikenda čeka nastup u glavnoj borbi 'UFC on ESPN 7' priredbe i okršaj s legendarnim Alistairom Overeemom. Bit će to za 'Bigi Boyja' prilika da upiše 10. pobjedu iz isto toliko nastupa, ali i možda stigne na korak do ispunjenja svoje iduće želje koja se zove - Francis Ngannou!

"Pobjeda nad Overeemom značila bi mi puno, ali borba na koju ciljam je ona s Ngannouom. On je velik i strašan lik, naš okršaj bio bi sjajan. Jednostavno spojite dva velika i snažna teškaša s jakim udarcima i tako napravite jednu bombu u Octagonu. Volim uzbudljive borbe, a ova bi zasigurno bila sjajna. To je moj cilj. Tražim najbolje moguće protivnike na svijetu i takve moram pobjeđivati da bih ja postao najbolji. Ja protiv Francisa... dva zastrašujuća lika. Za mene je to uzbudljiv, ali i dvoboj koji predstavlja jedan veliki izazov. Želim to zbog sebe, ali i UFC-ovih fanova. Mislim da svi žele gledati taj meč", rekao je Rozenstruik u razgovoru s Arielom Helwanijem

Koliko je Jairzinho opasan, najbolje će nam dočarati pogled na njegove rezultate. Dosad je ovaj 31-godišnjak samo jednom odvukao borbu do sudačkih kartica. Dogodilo se to 2018. kada je u Rizinu podijeljenom odlukom sudaca svladao Andreya Kovaleva. Sve ostale borbe, njih osam, završio je nokautom ili tehničkim nokautom.

Rozenstruik se UFC-u priključio 2019. te je dosad upisao već tri nastupa što nam govori da je u ovim trenucima prilično aktivan borac. Overeem će definitivno predstavljati najveći izazov u njegovoj dosadašnjoj karijeri, ali će nam i dati najbolji odgovor na pitanje koliko je Surinamac zaista dobar...

Linker
05. svibanj 2024 01:11