UFC

Bisping i Smith o optužbama na McGregora: ‘Prestani se dovoditi u takve situacije‘

Conor McGregor 

 Megan Briggs/Getty images/Profimedia
Što reći nego pričekati da se istraga završi, a do tada bi McGregor mogao poslušati Smithov savjet

Već je poznata priča s kakvim se optužbama Conor McGregor sada suočava. Na finalu NBA-a je prvo nokautirao maskotu Miami Heata, a zatim su se počele pojavljivati vijesti kako ga je žena, s kojom se navodno našao u WC-u, optužila za silovanje. Napunio je McGregor tako naslovnice samo jednom svojom pojavom na nekom događaju, što nije ni čudno.

Je li uistinu McGregor nešto učinio ženi u WC-u, još se uvijek ne može se sigurnošću reći jer još uvijek traje istraga. No, ono što su neki dan Michael Bisping i Anthony Smith rekli u ‘‘Believe You Me‘‘ podcastu svakako ima smisla, savjet kojeg je McGregoru dao Smith.

Bisping je rekao:

‘‘Moram pažljivo birati riječi i pažljivo govoriti jer je trenutno u igri puno teških optužbi. Ne želim reći da nisu istinite, samo želim reći da je njena izjava malo čudna. Čekajte malo, McGregor je slomio nogu i nalazi se u kolicima, ima smisla. No čekaj malo, mi bi trebali vjerovati da njegovi zaštitari otimaju žene?‘‘.

Smith je Ircu dao vrijedan savjet:

‘‘Ovo govorim direktno Conoru. Ja sam isto bio u čudnim situacijama. Ništa slično ovome, ali neke laži su bile u igri. Moj savjet Conoru je da se prestane dovoditi u situacije u kojima ga se može iskoristiti. Nemoj se nalaziti u WC-ima sa ženama. Sumnjam li da bi Conor takvo nešto mogao učiniti? Ne sumnjam. Mislim li da bi zaštitari Miami Heata njemu pomagali da siluje ženu? To iskreno sumnjam.‘‘

Što reći nego pričekati da se istraga završi, a do tada bi McGregor mogao poslušati Smithov savjet i prestati se dovoditi u takve situacije.

Linker
30. travanj 2024 07:46