UFC

McGregorov tim nastavlja po starom: Ni ‘Wonderboy‘ mu nije pomogao da se makne s nule

Stephen Thompson i Conor McGregor

 Screenshot (youtube, Ufc)
Conor je u ovoj epizodi u svoj tim doveo i ‘‘Wonderboyja‘‘ Thompsona, a za njega je rekao da je borac koji najbolje kontrolira distancu na svijetu

Noćas je emitirana četvrta epizoda ‘‘The Ultimate Fightera‘‘, a poznato vam je kako su suparnici Conor McGregor i Michael Chandler. U prethodne tri epizode Chandlerov tim je pobijedio i ostavio McGregora na nuli, a njihova dominacija nastavila se i noćas u četvrtoj epizodi.

Sinoćnja borba se održala u bantam kategoriji, a sastali su se Timur Valiev (18-3, 1 NC) iz tima Chandler i Trevor Wells (8-3) iz tima McGregor. Valiev se pokazao kao iskusniji borac te je Wellsa svladao jednoglasnom odlukom sudaca, a borba se konačno dogodila jer su se trebali boriti ranije u ovoj sezoni.

S obzirom da se borba odgađala, bilo je neslaganja u kojoj bi se kategoriji ona trebala održati. Chandler je inzistirao da se održi u perolakoj, dok je McGregor inzistirao da se kilaža ipak skida. Bez obzira na to malo drame, borba se pokazala vrlo kompetitivnom pogotovo ako uzmemo u obzir veliku razliku u iskustvu.

McGregor je tako ponovno izgubio, te ga Chandler vodi 4-0. Wells je pokazao jako dobru defanzivu i na nogama i u parteru, a Valieva je nekoliko puta uhvatio odličnim direktima. Valiev se također pokazao jako dobrim u izmjenama na nogama te je nekoliko puta pogodio Wellsa u bradu, ali ne dovoljno da ga i sruši.

Conor je u ovoj epizodi u svoj tim doveo i ‘‘Wonderboyja‘‘ Thompsona, a za njega je rekao da je borac koji najbolje kontrolira distancu na svijetu. Pohvalio ga je i rekao kako je odličan sportaš i borac, ali izgleda da mu ni to nije pomoglo da dođe do prve pobjede.

Linker
30. travanj 2024 05:50