UFC

Bisping iznio svoje viđenje meča između Blachowicza i Ankalaeva: ‘Ako Jan obrani rušenja, nokautirat će ga‘

Blachowicz i Ankalaev

 Sportskeeda
Upravo je na taj način Teixeira pobijedio Blachowicza

Nakon što se sad već bivši prvak poluteške kategorije Jiri Prochazka nesretno ozlijedio manje od dva tjedna prije revanša protiv Glovera Teixeire, UFC je morao hitno reagirati i pronaći novi ‘‘main event‘‘ za UFC 282 priredbu sljedećega tjedna. Dobro su se snašli i sunaslovnu borbu su stavili za naslovnu, a radi se o borbi između Blachowicza i Ankalaeva.

Blachowicz i Ankalaev trebali su biti sunaslovna borba večeri idućega tjedna na UFC 282 priredbi, no zbog Prochazkine ozljede i napuštanja pojasa ovaj dvojac će predvoditi priredbu i nenadano se boriti za pojas poluteške kategorije.

Bivši prvak Blachowicz bori se protiv jednog od nedvojbeno najboljih boraca u kategoriji, a Michael Bisping je dao svoj osvrt na ovaj meč:

‘‘Mislim da ukoliko Blachowicz obrani rušenja, borba će ići u njegovu korist – no bit će teško. Magomed je Dagestanac, majstor samba. Neovisno o tome njegova rušenja će biti ključna. Ne kažem da je loš na nogama, ali Blachowicz je odličan. Ima veću snagu udarca‘‘, rekao je Bisping na svom YouTube kanalu.

‘‘Sve će se svesti na to hoće li Blachowicz uspjeti zadržati borbu na nogama. Ako uspije, vidim pobjedu Blachowicza nokautom. Ako ne, mislim da će ga Magomed izdominirati hrvanjem‘‘, zaključio je Bisping.

Jan je bivši prvak poluteške kategorije kojemu je pojas uzeo Glover Teixeira upravo tako da ga je srušio i završio u parteru. Hoće li isti recept koristiti u Ankalaev, saznat ćemo već idućega tjedna na UFC 282 priredbi.

Linker
16. travanj 2024 18:00