UFC

Bisping predviđa pobjedu Poiriera nokautom: ‘Chandler je pokazao probleme s bradom‘

Tony Ferguson vs. Michael Chandler

 Christian Petersen/Getty images/Profimedia
Naveo da su ga u nokdaun bacali i Ferguson i Oliveira

Ovog nas vikenda na UFC 281 osim borbe za pojas u srednjoj kategoriji između Adesanye i Pereire čeka i jedan odličan okršaj u lakoj kategoriji, za kojeg mnogi smatraju da bi to mogla biti borba večeri. Radi se naravno o borbi između Michaela Chandlera i Dustina Poiriera, za koju ni mi ne sumnjamo da će biti pravi vatromet.

Dustin nije nastupao još od dvanaestog mjeseca prošle godine i poraza od Charlesa Oliveire, a prije toga je dvaput pobijedio Conora. S druge strane Chandler je u posljednjem nastupu teško nokautirao Tonyja Fergusona, a prije toga je gubio od Oliveire i Gaethjea.

U borbama protiv Oliveire i Fergusona Chandler se našao u nokdaunu, a Michael Bisping upravo u tome vidi najveću priliku za Poiriera:

‘‘Očito je da Poirier traži nokaut, ali Michael Chandler je jako čvrst. Iako, u prošlim borbama je bio u nokdaunu. Rušio ga je Tony Ferguson, isto kao i Charles Oliveira. U tim borbama je pokazao problem s bradom, još su najbolji dani iza Tonyja Fergusona‘‘, rekao je Bisping na svom YouTube kanalu.

‘‘Poirier je svaki put iznova pokazivao kako može iscrpiti borce kao što su McGregor i Gaethje, te ih na kraju završiti. Ako to može ponoviti, mislim da će i završiti Chandlera. Predviđam pobjedu Poiriera tehničkim nokautom u trećoj rundi‘‘, zaključio je Bisping.

Hoće li se njegova predviđanja ostvariti, saznat ćemo već u subotu na UFC 281 priredbi u New Yorku.

Linker
19. travanj 2024 21:36