UFC

Bisping se protivi tome da Volkanovski odmah ide na Islama: ‘On ima svoju kategoriju gdje treba braniti pojas‘

 Alex Volkanovski 

 Matt Davies/Zuma Press/Profimedia
Volkanovski se ne bi bunio da mu sljedeći protivnik bude Topuria, a neki dan je svakako naveo njega kao jednu od izglednih opcija za njegov sljedeći meč

Ono što prvak perolake kategorije pokazuje iz nastupa u nastup svaki puta iznova oduševi fanove, ali i vodstvo UFC-a. Dana je neki dan rekao da su Volkanovskom sva vrata otvorena i da se može boriti s kim god želi, a on je rekao kako mu je titula u lakoj kategoriji najveći cilj.

Iako ima i neke druge opcije, ova borba mu ipak donosi najviše toga i nagrada je nedvojbeno najveća. Bez obzira na to, UFC-ov komentator Michael Bisping ne smatra da bi Volkanovski odmah sada trebao ići na Makhacheva:

‘‘Već je jednom pokušao. Ima diviziju u kojoj mora braniti pojas. Isto vrijedi i za Islama Makhacheva. U lakoj kategoriji imate jako puno izazivača, a u perolakoj je to Ilia Topuria. Mislim da je to tip s kojim bi se sada trebao boriti‘‘, rekao je Bisping za BTsport.

‘‘Volio bih ga vidjeti kako ide u laku kategoriju ponovno. No, želio bih vidjeti kako pobjeđuje Topuriu, možda još jednu, a onda ponovno doći u laku jer ga želim gledati i protiv Gaethjea, Dustina Poiriera, Oliveire, Islama i svih ostalih ljudi. Mislim, to su sve ‘blockbuster‘ borbe koje su na čekanju, a i to da postane dvostruki prvak. Ali prvo Topuriji mora dati ono što je zaslužio‘‘, objasnio je.

Volkanovski se ne bi bunio da mu sljedeći protivnik bude Topuria, a neki dan je svakako naveo njega kao jednu od izglednih opcija za njegov sljedeći meč. Titula u lakoj kategoriji mu neće pobjeći, bez obzira držao ju Islam ili netko drugi. Naravno, bilo bi lijepo još jednom vidjeti meč između njih dvojice.

Linker
26. travanj 2024 14:21