UFC

‘Bisping također nema oko, tako da mi je on velika motivacija. Pokazao mi je put kojim i ja trebam ići‘

Sharabutdin Magomedov

 Instagram (shara Bullet)
Bisping je bez oka postao UFC-ov prvak, a izgleda da je to možda i najveća motivacija za Magomedova u ovom trenutku

Tri nastupa i tri pobjede upisao je Shara Magomedov od svog dolaska u UFC. Unatoč pobjedama u svim dosadašnjim nastupima, od Magomedova se ipak očekivalo nešto više, no priliku da dođe do neke pobjede u velikom stilu imat će već ovoga vikenda na UFC 308 priredbi u Abu Dhabiju.

Armen Petrosyan bit će njegov protivnik, a ukoliko želi do vrha, njega mora savladati. Da želi do samog vrha, Magomedov je rekao na jučerašnjoj press konferenciji, a kao uzora je naveo Michaela Bispinga, iz očitog razloga – ima isti hendikep kao i on:

‘‘Kada govorimo o Bispingu, da, on mi je velika motivacija jer je već prošao isti put. On je utabao stazu za mene i dao mi je odličan primjer. Puno je lakše slijediti nečiji put nego tumarati u mraku. On mi je velika motivacija, kao i drugim ljudima. On je pokazao kako je sve moguće, da ne treba klonuti zbog toga i da treba nastaviti loviti svoje snove‘‘, rekao je Shara, pa nadodao:

‘‘Mislim da je malo drugačije što ja imam 19 borbi u svojoj karijeri, a svaki protivnik koji je želio to iskoristiti na svoju stranu, nije dobro prošlo.‘‘

Bisping je bez oka postao UFC-ov prvak, a izgleda da je to možda i najveća motivacija za Magomedova u ovom trenutku. Shara također nema oko, odnosno ne vidi na njega, a ukoliko pak uspije doći blizu Bispingova uspjeha, to će definitivno biti velika stvar za njega. Petrosyan ga očekuje ove subote, a vidjet ćemo hoće li uspješno proći i ovu prepreku na putu do vrha.

Linker
24. listopad 2024 13:29