UFC

Aleksandar Rakić poručio Ankalaevu: ‘Pokvarit ću mu zabavu u subotu. Vrijeme je da podsjetim fanove i UFC tko je ‘Raketa‘!‘

Aleksandar Rakić

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Nadamo se kako će Rakić protiv Ankalaeva imati uspješan nastup, a što mu donosi pobjeda, svjestan je i sam

Velika prilika ove subote nalazi se pred srpskim borcem, Aleksandrom Rakićem. Rakić će se na UFC 308 priredbi boriti protiv Magomeda Ankalaeva, čovjeka kojeg prati glas kako ga prvak, Alex Pereira, izbjegava zbog toga što je stilski vrlo nezgodan protivnik za njega, tako da je jasno što Rakić može dobiti pobjedom.

Pobijedi li Ankalaeva, Rakić bi gotovo sigurno napao trenutno najveću UFC-ovu zvijezdu, Alexa Pereiru, te njegov pojas prvaka u poluteškoj kategoriji. Upravo je to razlog zbog kojeg je Rakić bio vrlo sretan kada mu je ponuđen Ankalaev:

‘‘Ono što me čini jako sretnim jest činjenica da mi je UFC dao Ankalaeva, i ja iskreno vjerujem da na UFC 300 nisam pružio dobru borbu – neovisno o rezultatu – da ne bih dobio ovu borbu nikad. Kada su mi ponudili borbu protiv Ankalaeva, odmah sam rekao ‘da‘ jer je to tip koji je trenutno drugi iza Jirija Prochazke, koji je pak dvaput izgubio od Pereire. To je najbolji meč za mene. Stilski je to za mene bolji meč nego Prochazka‘‘, rekao je Rakić za MMA Junkie, a onda poručio fanovima:

‘‘Vrijeme je da podsjetim fanove, sve ljude i UFC tko je ‘Raketa‘. Spreman sam im pokvariti zabavu u subotu navečer i protresti sve.‘‘

Nadamo se kako će Rakić protiv Ankalaeva imati uspješan nastup, a što mu donosi pobjeda, svjestan je i sam. Ankalaev definitivno nije netko koga se može lagano pobijediti, no vjerujemo da Rakić posjeduje kvalitete koje su mu potrebne da uistinu pokvari zabavu Ankalaevu i oduzme mu priliku za napad na titulu.

Linker
24. listopad 2024 20:46