UFC

Bisping u prijenosu poludio na gledatelja: ‘Pogledaj se u ogledalo, nabij si dva dolara u gu**cu!‘

Michael Bisping
 

 -/Shutterstock Editorial/Profimedia
Gledatelj mu je putem ‘‘superchata‘‘ donirao dva dolara i napisao kako je njegov prijatelj Smith prebijen

Anthony Smith je protekle subote doživio drugi poraz u nizu, ovog puta od Johnnyja Walkera na UFC on ABC 4 priredbi. Prije toga je na ljeto prošle godine izgubio od Magomeda Ankalaeva, tako da u posljednjih godinu dana Smitha ne ide pretjerano dobro.

Protiv Walkera ove subote također nije pokazao previše, a u niti jednom trenutku nije uspio ozbiljnije ugroziti Brazilca. Johnny ga je praktički i pobijedio ‘‘low kickovima‘‘ na koje Smith jednostavno nije našao odgovor, a tokom prijenosa je jedan gledatelj putem ‘‘superchata‘‘ Bispingu uplatio dva dolara i napisao da je Smith prebijen, na što je Bisping poludio:

‘‘Kako to misliš, što očekuješ od mene da kažem? Zašto si toliki ‘hejter‘? Zašto si došao odvje da pričaš sr**a? Naravno da ćete u borbu ulaziti samopouzdani, pretpostavljam da ti u životu nisi bio na natjecanju iz ničega. Ne možeš ulaziti u nešto i očekivati da ćeš izgubiti. Dolaziš tamo s nadom da ćeš pobijediti. Radiš ono što misliš da će te dovesti do pobjede, inače si već poražen‘‘, rekao je Bisping u prijenosu borbe na ‘‘Believe You Me‘‘ podcastu.

‘‘Pogledaj se u ogledalo. Ne bi trebao slaviti činjenicu što je netko izgubio u nečemu u što je uložio tijelo, um i duh, sve za tvoju zabavu. U redu je biti sretan zbog Johnnyja Walkera, ali ne i udarati čovjeka dok je na podu. Od**bi s kanala i nabij si ta dva dolara u gu**cu!‘‘, dodao je.

Sve se izdogađalo upravo u spomenutom podcastu kojeg vode Bisping i Smith, a Bisping je bio organizirao prijenos borbe svog kolege i prijatelja. No, izgleda da su neki došli samo provocirati.

Linker
17. travanj 2024 12:32