UFC

Bisping upozorio McGregora: ‘Skini se s ‘pravih stvari‘ i vrati se na proteinske napitke i zobenu kašu‘

Conor McGregor

 Instagram, Conor Mcgregor
McGregor je konačno ušao u USADA-in program testiranja u trajanju od pola godine, tako da je na njima da otkriju ako je u pitanju korištenje dopinga

Ovog su se vikenda pojavile informacije kako je popularni Conor McGregor konačno ušao u USADA-in program testiranja u trajanju od šest mjeseci, te će ukoliko sve bude čisto, od antidopinške agencije dozvolu dobiti tek krajem godine za povratak borbama i u UFC-ov kavez.

McGregor je u posljednjih mjeseci dosta pažnje privukao svojim novim izgledom jer uistinu nikad nije izgledao veće uz jako malo masnog tkiva, što je ljude navelo da posumnjaju na korištenje dopinga. Conora je jučer upozorio i Michael Bisping, a poručio mu je da se vrati na proteinske napitke:

‘‘Gdje smo dakle sad? Peti mjesec. Program traje šest mjeseci, tako da se može boriti krajem godine. Mislim da je plan bio Madison Square Garden u jedanaestom mjesecu, ali kako sad stvari stoje, taj event će predvoditi Stipe Miočić i Jon Jones‘‘, rekao je Bisping na svom YouTube kanalu.

‘‘Dakle, McGregor je ušao u taj program. Sada će se morati skinuti sa svega na čemu jest. Morat će se skinuti s dobrih stvari, morat će se vratiti na proteinske napitke i zobenu kašu. Ima dosta posla za odraditi jer je sada vrijeme da se vrati u dvoranu i krene trenirati‘‘, dodao je.

Podsjećamo, borba između McGregora i Chandlera će se odviti u velter kategoriji, tako da je malo jasnije zbog čega je Conor dobio toliko mišićne mase. Optuživalo ga se za korištenje nedozvoljenih sredstava, a na USADA-i je da to i otkrije ukoliko je istina.

Za sad se još uvijek ne može sa sigurnošću reći kada će se Conor i Chandler obračunati, no kraj ove ili početak iduće godine je najraniji mogući scenarij.

Linker
24. travanj 2024 05:56