UFC

Bisping zakopava ratnu sjekiru: 'Želim popiti pivo s Rockholdom'

Michael Bisping i Joe Rogan
 screenshot/YouTube
Rivalitet Michaela Bispinga i Luke Rockholda bio je jedan od onih gdje se međusobna netrpeljivost nije morala glumiti. Pa čak i nakon njihove dvije borbe, teško su jedan o drugom mogli pronaći lijepe riječe. Ipak, sad kad je u mirovini, Bisping ima želju s Rockholdom sjesti i popiti pivo.

Prva borba ovog dvojca održana u studenom 2014. godine, a Rockhold je tada slavio gušenjem početkom druge runde, čime je svoju karijeru usmjerio prema napadu na titulu prvaka, koju je godinu dana kasnije osvojio. Ipak, njihova važnija borba ona je iz lipnja 2016. godine. Bisping je tim putem nokautirao Rockholda nakon tri i pol minute, oduzevši mu titulu. I to nakon što je u borbu uskočio kao zamjenski izazivač umjesto Chrisa Weidmana.

No, njihov odnos ne sadrži samo te dvije borbe, nego i jako puno trash talka. Kako prije borbi, tako i nakon njih. I nastavio se on još neko vrijeme nakon Bispingova preotimanja titule. No, čini se da bi tome mogao doći kraj. Uostalom, Mike više nije profesionalni borac, a i za Lukea je pitanje hoće li ikad više ući u Octagon. Tijekom gostovanja na Submission Radiju, Bisping se okrenuo toj temi.

"Luke Rockhold i ja. Mislim si, taj tip je i dalje pomalo sisica, zar ne? Hajdemo biti iskreni. Daniel Cormier je sjajan tip prema kojem imam gomilu poštovanja, a on je najbolji prijatelj s Rockholdom. Dakle, mislim da Luke ne može biti loš, inače DC ne bi bio prijatelj s njim. Da smo se susreli u nekim drugačijim okolnostima, možda bismo surfali zajedno. Nije da surfam, ali znate što mislim", rekao je Bisping, dodavši neslužbeni poziv:

"Ja ne želim održavati svađe s nikim niti imam nešto protiv bilo koga. Zapravo, imam par tipova u Engleskoj koji neće dobro proći ako stavim ruke na njih. No, osim toga ništa. Ti dani su sad iza mene, nemam nikakvih zlih misli. Svima želim sve najbolje, a s Lukeom bih volio popiti pivo."

Bisping je trenutno zaposlenik UFC-a gdje radi kao analitičar i komentator. Rockhold još uvijek nije završio svoju karijeru, ali mnogi mu upravo to savjetuju nakon posljednjeg poraza. Bilo je to u srpnju prošle godine, kad ga je na UFC 239 priredbi nokautirao Jan Blachowicz. Sve od tada nismo vidjeli neku njegovu namjeru za povratak, tako da je upitno hoće li se ona i pojaviti.

Linker
21. travanj 2024 11:43