UFC

Bivša prvakinja objasnila zašto se bori pet puta godišnje: ‘Treba platiti troškove rastave, previše birokracije!‘

 JUSTIN RENFROE/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Justin Renfroe/zuma Press/profimedia
Sutra će imati petu borbu ove godine

Jessica Andrade dolazi na UFC 295 priredbu u želji da prekine najduži poraz u svojoj MMA karijeri od 36 borbi i rekla je da su osobni problemi mogli utjecati na njezine nedavne nastupe.

"Bate Estaca" dominirala je nad Cynthijom Calvillo, Amandom Lemos i Lauren Murphy da bi se približila još jednom pokušaju za naslov u UFC-u prije nego što su je završile Erin Blanchfield, Yan Xiaonan i Tatiana Suarez 2023. godine . Borba protiv Mackenzie Dern ove subote u New Yorku bit će joj peta ove godine, a Andrade objašnjava zašto je u posljednje vrijeme tako aktivna unatoč negativnim rezultatima.

"Ove godine imala sam razvod braka koji mi je uzeo mnogo novca za plaćanje odvjetnika i stvari vezane za sve to, tako da sam na kraju bila primorana boriti se što češće. Bit će gotovo ove godine, ako Bog da i bit ću dobro. Potukla sam se pet puta ove godine zbog toga, zbog razvoda. Morala sam potrošiti puno novca na odvjetnike u Brazilu, previše je birokracije upleteno u sve to i puno je komplikacija.

Bivša UFC prvakinja u slamka kategoriji dodala je da su porazi upravo zato i bili prisutni.

"Išlo mi je dobro, a onda sam pogriješila i izgubila borbu .Sada mi treba ova pobjeda, naravno i dolazim po nju. Možda sljedeće godine opet dobijem priliku boriti se pet puta. Zašto ne? Ali mislim da će mi UFC usporiti stvari (smijeh). Plan je imati priliku dobiti još dvije ili tri borbe i onda tražiti pojas, boriti se s onom koja bude prvakinja", zaključila je.

Linker
20. travanj 2024 04:14