UFC

Bivšeg izazivača za UFC-ovu titulu žena godinama varala s drugim borcem: ‘Bio je moj prijatelj i timski kolega‘

 DIEGO RIBAS/PXIMAGES/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA Diego Ribas/pximages/icon Sportswire/newscom/profimedia
"Bili su u vezi tijekom cijelog našeg braka", napisao je gnjevni Elliott na Twitteru

Iako u svijetu slobodne borbe pojam trokuta vezujemo uglavnom uz zahvate gušenja, čini se ipak da ni MMA borci, odnosno borkinje nisu imuni na - ljubavne trokute. Svjedoči to slučaj koji je s javnošču podijelio bivši UFC-ov izazivač za naslov u muha kategoriji, Tim Elliott (18-12-1), objavivši na Twitteru mu je supruga, inače veteranka najjače svjetske MMA promocije Gina Mazany (8-6), navodno imala dugogodišnju aferu s njegovim prijateljem i timskim kolegom Kevinom Croomom (22-15) - također nekadašnjim UFC borcem.

"Želite li vidjeti nešto odvratno? Ovo je moja ‘žena‘ koja čita zavjete mojoj kćeri na našu ‘bračnu‘ noć. Tip koji drži mikrofon bio je moj prijatelj i timski kolega, a moja žena me iste noći prevarila s njim! Bili su u vezi tijekom cijelog našeg braka", napisao je gnjevni Elliot i cijeloj situaciji posvetio čitav niz daljnjih objava na Twitteru, u kojima je opetovano potvrdio da je muškarac na slici upravo Croom.

Elliot se za naslov u "flyweightu" borio početkom prosinca 2016. protiv Demetriousa Johnsona, a tri godine nakon poraza od "Mighty Mousea", giljotinom u prvoj rundi svladao ga je i Deiveson Figueiredo. Svoj posljednji UFC meč odradio je u ožujku prošle godine kada je, na UFC 272 priredbi, jednoglasnom odlukom pobijedio Tagira Ulanbekova.

Gina Mazany tijekom pet je godina provedenih u UFC-u odradila devet borbi, ali je izgubila tri od četiri posljednja meča pod okriljem američke promocije, što je dovelo do prekida suradnje 2022. Prošlog je mjeseca, u svom debiju u profesionalnom boksu, pobijedila još jednu bivšu UFC-ovu borkinju Pearl Gonzalez.

Croom je potpisao ugovor s UFC-om tijekom panedmije 2020., ali nije upisao službenu pobjedu ni u jednom od svoja četiri meča. Prvobitno je, u svom debiju, giljotinom u prvoj rundi slavio nad Rooseveltom Robertsom, ali mu je ta pobjeda poništena zbog pozitivnog testa na marihuanu. Izgubio je sljedeće tri borbe i 2022. je otpušten iz UFC-a, da bi tada prešao u BKFC i trenutno ima 2-0 omjer u "bareknuckle" boksu.

Kevin Croom potpisao je ugovor s UFC-om tijekom pandemije 2020., ali nije uspio službeno pobijediti niti u jednom od svoja četiri dvoboja s promocijom. Prvobitno je pobijedio submissionom na svom promotivnom debiju, ali je prebačen u nenatjecanje zbog glupog pravila marihuane. Izgubio je sljedeća tri meča i na kraju je pušten 2022. Croom je od tada prešao u BKFC i trenutno ima omjer 2-0 s bareknuckle promocijom. U njegovom posljednjem BKFC meču protiv Chevvyja Bridgesa, sredinom veljače, u kutu mu je stajao upravo Elliot.

Linker
30. travanj 2024 12:17