UFC

Bivši UFC-ov izazivač proglasio Jonesa GOAT-om pa istaknuo: ‘Pregazit će Stipu, možemo se kladiti!‘

Jon Jones

 PATRICK T. FALLON/AFP/PROFIMEDIA Patrick T. Fallon/afp/profimedia
Darren Till ne dvoji oko toga tko će 11. studenog iz Madison Square Gardena izaći kao pobjednik

Rasprava o najvećim borcima koji su se ikada borili pod okriljem UFC-ovih svjetala nerijetko je u fokusu razgovora među ljubiteljima MMA sporta. Ovisno o osobnim preferencijama, ukusima i kutevima gledanja, neki će kao najvećeg podcrtati Jona Jonesa, drugi će prednost dati Andersonu Silvi ili Khabibu Nurmagomedovu, dok će se mnogi opredijeliti za Georgesa St-Pierrea ili, pak, Demetriousa Johnsona. Svoje mišljenje na tu temu sada je iznio i Darren Till, koji je na svoj osobni tron stavio upravo prvonavedenog - Jonesa.

"Jon Jones je najveći MMA borac svih vremena. Ne sportaš. Borac. Ne mislim da će ga itko nadmašiti", napisao je bivši izazivač za naslov UFC-ove velter divizije u objavi na Twitteru, a potom dodao i novu objavu u kojoj se dotaknuo Stipe Miočića, odnosno ishoda okršaja kojem ćemo svjedočiti na UFC 295 priredbi u Madison Square Gardenu: "Smatram da će pregaziti Stipu čiji sam ja veliki obožavatelj i mislim da je GOAT teške kategorije. Tko god se želi kladiti sa mnom, primat ću velike uloge na ovu okladu".

Till se, dakle, svrstao među one borce i navijače koji su uvjereni u "Bonesovu" pobjedu, s tim da je jedan od rijetkih koji je toliko uvjeren u svoju procjenu i prognozu. Hoće li se njegova predviđanja ostvariti ili će, možda, Stipe ipak na koncu oteti Jonesu GOAT status i ostavštinu, a Tillu izbiti novac od oklada iz džepa, saznat ćemo već 11. studenog.

Linker
25. travanj 2024 02:47