UFC

Bivši UFC-ov prvak dao savjet Chandleru: ‘Prihvati bilo koju drugu borbu, McGregor će uvijek biti tu‘

 Michael Chandler 

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Definitivno bi imao benefita od neke druge borbe, no vjerojatno ga je strah da će izgubiti McGregora u slučaju poraza

Idućega tjedna trebali smo svjedočiti velikom povratku Conora McGregora u UFC-ov kavez, međutim, zbog ozljede je bio primoran otkazati svoju dugo očekivanu borbu protiv Michaela Chandlera. Mnogi upravo Chandlera žale u cijeloj toj priči jer on uistinu već i predugo čeka, no, to je bio njegov izbor.

Možda je uistinu i vrijeme da Chandler okrene novu stranicu i prihvati neki drugi meč, jer ukoliko sada opet bude čekao Conora da se oporavi, uistinu će i sam predugo izbivati iz kaveza. Isti savjet Chandler je dobio i od bivšeg vladara srednje kategorije, Israela Adesanye, koji mu je savjetovao da se što prije vrati u kavez:

‘‘Mislim da će se borba između McGregora i Chandlera dogoditi neovisno o svemu. Chandler bi u međuvremenu trebao prihvatiti bilo kakvu borbu. To može biti samo bolje za njega, pobijedio ili izgubio. Moj savjet mu je da prihvati bilo kakvu borbu u međuvremenu. Borba protiv Conora će uvijek biti tu zato što su se natjecali na TUF-u, ali i zbog ‘beefa‘ kojeg imaju. Samo prihvati neku drugu borbu, to je moje mišljenje‘‘, rekao je Adesanya na svom YouTube kanalu.

Adesanya u ovom slučaju vrlo vjerojatno i razmišlja ispravno, no na kraju će odluka biti isključivo na Chandleru. Definitivno bi imao benefita od neke druge borbe, no vjerojatno ga je strah da će izgubiti McGregora u slučaju poraza.

Pitanje je samo koliko dugo će Conoru trebati da se oporavi od nove ozljede i pripremi za meč, a govora je bilo da bi to moglo biti krajem ove godine.

Linker
16. srpanj 2024 07:21