UFC

Blachowicz nezadovoljan što ga je Joe Rogan nagovarao da prizna da je izgubio nakon meča s Ankalaevim

Blachowicz i Rogan

 Screenshot (youtube, Ufc)
Joe Rogan je odmah nakon borbe ušao u kavez i nakon 25 minuta teške borbe pokušao od Blachowicza izvući priznanje da je izgubio

Početkom ovog mjeseca na UFC 282 priredbi borili su se Jan Blachowicz i Magomed Ankalaev, a ulog je bio upražnjena titula poluteške kategorije. Nažalost, nakon jako dobre borbe titula je ostala upražnjena jer je borba završila neriješeno, a Ankalaev je bio taj koji je i u kavezu bio vidno iznerviran.

S pravom je bio iznerviran rekli bi mnogi, no meč je bio jako, jako blizu. Jedna stvar koja je većini upala u oko jest bezobrazluk od strane Joea Rogana koji je odmah nakon borbe ušao u kavez, te prilikom intervjua pokušao nagovoriti Blachowicza da prizna kako je izgubio.

Bio je to jako ružan i neprofesionalan potez dugogodišnjeg UFC-ovog komentatora koji nije promaknuo fanovima, no s time nije zadovoljan ni sam Blachowicz:

‘‘Joe Rogan, kad je ušao u kavez je rekao da sam za njega ja izgubio. To je ono na što sam mislio. Napravio je grešku što mi je neposredno nakon borbe rekao takvu stvar. Svi koji mislite da sam izgubio, pogledajte zadnju rundu. Za mene je neriješeno fer rezultat i mislim da sam ja bio bliže pobjedi nego on. Još jedan udarac nogom i on bi bio gotov, gledao sam borbu nekoliko puta i ovo je fer odluka‘‘, rekao je Blachowicz za MMA Fighting.

Tko je zaslužio pobijediti ili izgubiti, to nije bitno za ovu temu jer je tema Roganovo ponašanje nakon tog meča. Ući u kavez i čovjeka koji se 25 minuta borio u vrlo zahtjevnom meču i nagovarati ga da prizna da je izgubio jest stvarno jadan potez.

Linker
27. travanj 2024 01:13