UFC

‘Blaydes je teži meč za mene od Jonesa. Jones izgleda kao da u životu nije vidio teretanu, u katastrofalnoj je formi‘

Tom Aspinall i Jon Jones

 Screenshot (youtube, Tom Aspinall)
Ukoliko se meč između Miočića i Jonesa dogodi, tada bismo mogli saznati u kakvoj je formi uistinu Jones

Revanš između Toma Aspinalla i Curtisa Blaydesa gledat ćemo ovoga vikenda na UFC 304 priredbi, a ovoga puta ulog će biti i Aspinallov privremeni pojas u teškoj kategoriji. Prvi meč između ove dvojice boraca završio je za svega 15-ak sekundi, kada se Aspinall ozlijedio prilikom prvog bačenog udarca.

Curtis Blaydes čvrst je protivnik za svakoga, a Aspinall smatra da je on čvršći borac od Jona Jonesa. Tvrdi da je Jones u jako lošoj formi, pogotovo jer su se sreli licem u lice prije svega nekoliko mjeseci:

‘‘Curtis je priznat i dobro poznat u teškoj kategoriji, i ne pokušavam diskreditirati Jonesa ili bilo što slično jer je lik nerealno dobar, dobro, možda ga malo diskreditiram, ali Curtis Blaydes je jako puno puta pokazao da je on elitni teškaš. On je u svom ‘primeu‘, dok Jones nije. Mislim da je Blaydes teža borba za mene‘‘, rekao je Aspinall za Sky Sports.

‘‘Gledajte, teško je reći gdje je Jon Jones trenutno jer sam ga nedavno vidio samo jednom na Expou, čovjek je izgledao kao da nikada nije vidio teretanu. Izgledao je kao da je u katastrofalnoj formi, tako da se i ja pitam je li Jones kakvog smo znali prije 5-10 godina umro i nestao?‘‘, zapitao se na kraju.

Ukoliko se meč između Miočića i Jonesa dogodi, tada bismo mogli saznati u kakvoj je formi uistinu Jones. Proteklih mjeseci je bio ozlijeđen te vjerojatno nije ni trenirao, no ukoliko se želi natjecati s elitnim teškašima, definitivno će se morati prije toga dovesti u formu.

Linker
30. srpanj 2024 16:43