UFC

Legendarni Alexander Gustafsson vjeruje da bi Aspinall bio previše za Jonesa: ‘On je ‘GOAT‘, ali ovo je Aspinallovo vrijeme‘

Tom Aspinall 

 -/Shutterstock Editorial/Profimedia
ako je Gustafsson u pravu da Jonesa ne treba otpisivati, isto tako je u pravu kada kaže da je ovo vrijeme Toma Aspinalla

Puno se raspravljalo o tome tko bi pobijedio u eventualnoj borbi između Jona Jonesa i Toma Aspinalla, no većina se ipak slaže kako će Jones teško prihvatiti ovaj meč. U jedanaestom mjesecu ove godine, Jones bi se trebao boriti protiv Stipe Miočića, a što će biti nakon toga, nitko ne zna.

Na ovu temu danas se oglasio i legendarni Alexander Gustafsson. On također smatra kako bi sve ono što Aspinall posjeduje jednostavno bilo previše za Jonesa, odnosno, smatra da Tom posjeduje sve alate da ga pobijedi:

‘‘Aspinall trenutno žari i pali, on je jako, jako dobar teškaš. Ne vidim nikoga tko bi u ovom trenutku mogao pobijediti Aspinalla. Razumijem zašto se Tom želi boriti protiv Jonesa. Jones je ‘GOAT‘, najveća UFC-ova zvijezda. Da pobijedi Jonesa, za Toma bi to bilo veće od bilo kakvog pojasa‘‘, započeo je Gustafsson za Top Offshore Casinos.

‘‘Mislim da bi Aspinall bio previše za Jonesa. On posjeduje sva oružja da pobijedi Jonesa. Jones nije aktivan, ali je i dalje ‘GOAT‘. Njega nikada ne trebate otpisati, ali u ovom trenutku, Aspinall je jednostavno previše opasan za Jonesa. Opasan na nogama, brz, vrlo pametan borac. Ako se ikada budu borili, ovo je Aspinallovo vrijeme. Mogao bi postati jedan od najboljih teškaša ikad‘‘, dodao je.

Iako je Gustafsson u pravu da Jonesa ne treba otpisivati, isto tako je u pravu kada kaže da je ovo vrijeme Toma Aspinalla. Veliku hrabrost i srce bi Jones demonstrirao da prihvati ovu borbu, međutim, i sam je svjestan da tu ne bi bio favorit.

Linker
08. rujan 2024 01:24