UFC

Bo Nickal ima zanimljivu teoriju: ‘Svi iz Top 10 se žele boriti protiv mene prije nego što skupim iskustva‘

Bo Nickal UFC 300

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA
Jedan od najboljih američkih hrvača u akademskoj konkurenciji ima zanimljiv pogled na svoje buduće borbe

Bo Nickal, neporaženi borac u srednjoj kategoriji UFC-a, planira povratak u oktogon u studenom. Ovaj perspektivni borac i bivši trostruki NCAA prvak u hrvanju, potpisao je za UFC 2022. Od tada je ostvario tri pobjede unutar oktogona, sve prekidom.

Ovaj 28-godišnjak nije se natjecao od svoje pobjede protiv Codyja Brundagea u drugoj rundi na UFC 300 u travnju. Iako ta pobjeda nije bila spektakularna izvedba koju je Nickal priželjkivao, bila je još jedna dominantna pobjeda na jednoj od najvećih UFC priredbi godine.

Izgleda da Bo Nickal želi da i njegova sljedeća borba bude na velikoj pozornici. U nedavnom gostovanju na podcastu "On The Rocks", Nickal je otkrio planove za svoj povratak u UFC. Najavio je da planira nastupiti na priredbi UFC-a u New Yorku kasnije ove godine. Ta priredba još nema glavnu borbu, ali se očekuje da će to biti dvoboj između prvaka u teškoj kategoriji Jona Jonesa i najvećeg teškaša u UFC-ovoj povijesti Stipe Miočića. Za sada, Bo Nickal nema potvrđenog protivnika za povratak u oktogon, ali 29-godišnjak je izjavio da mu nije bitno tko će biti njegov protivnik. Svojim samopouzdanjem, Nickal je dodao da borci srednje kategorije žele borbu s njim sada, prije nego što stekne više iskustva, i to ne može zamjeriti.

"Nemam ništa dogovoreno, ništa nije potpisano, ali radim na borbi u studenom u Madison Square Gardenu. Borit ću se protiv bilo koga, nije važno" izjavio je Nickal u intervjuu, govoreći o svom povratku u UFC. "U ovom trenutku, želim se boriti na najvećim priredbama i najuzbudljivijim događajima. Ne, ne želim prozivati nikoga, prozivanje je besmisleno jer mene prozivaju svakog drugog vikenda. Nema smisla da ja to radim."

Nickal je nastavio: "Svi me prozivaju. Zanimljivo mi je to. Za mene to znači da žele borbu sa mnom sada, ne žele me boriti za godinu dana. Ovi momci iz top deset, top pet, bilo tko, svi se žele boriti prije nego što skupim iskustva. Žele me uhvatiti ranije."

Linker
07. rujan 2024 03:36