UFC

Bo Nickal smatra da Chimaev ne zaslužuje napasti titulu: ‘Mislim da će Adesanya biti sljedeći, Khamzat je stalno ozlijeđen‘

Khamzat Chimaev

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Khamzatu bi trebala barem jedna pobjeda protiv nekog rangiranog u srednjoj kategoriji jer ju uistinu nema, a svojom izvedbom protiv Usmana je rijetke oduševio

UFC-ova srednja kategorija dugo je bila bez pravog uzbuđenja, no dolaskom nekih novih boraca uzbuđenje se u kategoriju i vratilo. Puno je onih koji sada žele napasti titulu i novog prvaka Dricusa Du Plessisa, a među glasnijima je kao i obično odmah bio Khamzat Chimaev.

Chimaev je u trenutno posljednjem nastupu pobijedio Kamarua Usmana koji je uskočio na ‘‘short notice‘‘, a činjenično stanje jest da on nema niti jednu pobjedu protiv rangiranog borca srednje kategorije. S tim se slaže i Bo Nickal koji je rekao da se borio s manje srednjaša od njega:

‘‘Stalno govore o Khamzatovom napadu na titulu, ali Khamzat je ili ozlijeđen, ili bolestan, zeznuo je u bolnici, zatim slomio ruku, sve lude stvari. Ne znam. Što se tiče drugih likova koji dolaze u srednju kategoriju, nema ih puno. Naravno da ima dosta odličnih tipova, ali još nemaju taj niz pobjeda za titulu. Mislim da će Adesanya biti sljedeći‘‘, rekao je Nickal na svom YouTube kanalu.

‘‘Stari, Khamzatu će sigurno u nekom trenutku dati napad na titulu, mislim da se neće ni boriti dok ne dobije to. Zaslužuje li to? Ne. Lik se nije borio s niti jednim borcem srednje kategorije, borio se s manje srednjaša od mene. Moji protivnici više nisu ni na rosteru‘‘, uz smijeh je dodao Nickal.

Khamzatu bi trebala barem jedna pobjeda protiv nekog rangiranog u srednjoj kategoriji jer ju uistinu nema, a svojom izvedbom protiv Usmana je rijetke oduševio. Međutim, jedan atraktivan finiš ga može vinuti na sami vrh te bi se tada pričala druga priča.

Linker
03. svibanj 2024 01:44