UFC

Bobby Green ipak je dobio protivnika nakon otkazivanja Hookera: Stvar je spasio bivši protivnik Uroša Medića

Bobby Green

 LOUIS GRASSE/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Louis Grasse/zuma Press/profimedia
Priredba će se održati 2. prosinca, a Green ipak neće ostati bez nastupa

UFC ovaj vikend pauzira, a 12. mjesec otvorit će odličnim UFC on ESPN 52 "eventom". Beneil Dariush i Arman Tsarukyan predvode priredbu, a obračun između Seana Bradyja i Kelvina Gasteluma te između Deivesona Figueireda i Roba Fonta također djeluju fantastično na papiru. Ipak, prava je šteta što smo ostali bez borbe između Romana Dolidzea i Jareda Cannoniera.

Nažalost, to nije jedini veliki meč koji je ovaj "event" izgubio. Sinoć je potvrđeno da je nastup na ovom eventu otkazao i Dan Hooker. "Hangman" se u sunaslovnoj borbi večeri trebao boriti protiv Bobbyja Greena, a meč je čak ugovoren na pet rundi. Hooker je ipak otkazao svoj nastup zbog ozljede.

"Želim vidjeti tko je gangster poput mene. Ja sam uskakao na ‘short notice‘ 10 dana ranije, kao i dva tjedna uoči samog eventa. Uspio sam skinuti kilažu, iako sam padao u nesvijest i moja pluća su kolabirala. Sve sam to uspio u dva tjedna. Idemo vidjeti tko je gangster poput mene. Garantiram vam da nitko neće istupiti. Saznajmo", poručio je Green putem Instagrama, koji je ipak dobio protivnika i neće ostati bez nastupa.

Naime, gangster poput njega u ovom slučaju je bivši protivnik Uroša Medića, Jalin Turner (13-7 (UFC 6-4)). "Tarantula" je pristao uletjeti u borbu nešto manje od dva tjedna prije priredbe i pokušat će pomrsiti račune Greenu. Vijest je potvrdio Dana White na koga se pozvao i poznati MMA novinar Marcel Dorff.

Treba napomenuti da je borba originalno bila ugovorena na pet rundi, ali nakon ove promjene u opticaju će biti tri runde.

Linker
05. svibanj 2024 21:07