UFC

(VIDEO) Bobby Green napadnut od strane Tsarukyanovog timskog kolege: ‘Možda završim u zatvoru večeras‘

Bobby Green i Arman Tsarukyan

 Screenshot (instagram, Mma Junkie)
UFC-ov veteran navodno je ničim izazvan završio u sukobu s Armanovim timskim kolegom

Arman Tsarukyan ovaj vikend predvodit će UFC-ov event u Austinu, a protivnik će mu biti Beneil Dariush. Na istom eventu nastupit će i Bobby Green, a njega čeka okršaj s Jalinom Turnerom.

Dakle, Green i Tsarukyan imaju protivnike na koje bi trebali biti fokusirani, ali unatoč tome, njih dvojica imali su svojevrsni obračun u hotelu koji je UFC osigurao za borce uoči priredbe u Austinu.

Prema zasad dostupnim informacijama, odnosno prema onome što tvrdi Bobby Green, jedan od članova Tsarukyanovog tima odgovoran je za sukob. Green tvrdi kako je napadnut od nepoznatog člana Armanovog tima.

‘‘Sranja su upravo započela. Ona kuja tamo. Da, doći ću do tebe. Svi ste me zaskočili. Što je sad?‘‘, rekao je Green u jednom od svojih videa koje je objavio na društvenim mrežama, a zatim je dao i nešto detaljniji osvrt.

‘‘Hej, ja nikada ništa ne započinjem. Ali ako započnete sranja sa mnom, ja ću ih definitivno završiti. Ovo je tek počelo, a možda završim i u zatvoru večeras. Nemojte se igrati sa mnom. Ta kuja je dotrčala do mene kako bi započeo sranja, ali nije znao da ću ih ja dovršiti. Udario sam jednog od njihovih prijatelja. Oni su me napali dok nitko nije bio sa mnom i glumili su opasne tipove. Kad sam sa svojom ekipom ponovo naišao na tog tipa, on je govorio: ‘Oh, ne. Ne, ne, ne.‘. Ti si započeo ta sranja, a čim se osiguranje pojavilo, opet glumiš opasnog tipa.‘‘, donekle je pojasnio Green.

Zasad nije najjasnije tko je točno napao Greena i koga je Green navodno udario, ali jasno je da se radilo o sukobu Greenovog i Tsarukyanovog tima. Ubrzo smo dobili i priopćenje Iridium Sports Agencyja, a radi se o menadžerskoj kući koja zastupa Greena.

Oni su u svom priopćenju naveli kako je Green napadnut od strane člana Tsarukyanovog tima, a nepoznati muškarac napao je Greena dok je odrađivao intervju s medijskim predstavnicima. Bobby je navodno pokušao izbjeći incident, ali kako Iridium navodi, Green je na kraju morao braniti sebe i svog trenera od napada veće i agresivnije skupine.

UFC-ovi službenici pozabavit će se istragom po pitanju ovog incidenta, a nadamo se da ovi sukobi neće utjecati na ‘‘fight card‘‘ te da nećemo ostati bez zakazanih mečeva.

Linker
04. svibanj 2024 07:03