UFC

Bobby Green je pristao na meč, ali Dan Hooker sada traži Gamrota: ‘On me dovodi tamo gdje želim biti‘

Dan Hooker 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Za Hookera možda trenutno više smisla ima Green koji će sada biti rangiran u lakoj kategoriji, čim UFC osvježi svoje rang ljestvice

Proteklog je vikenda Bobby Green došao do velike pobjede nokautiravši Granta Dawsona za samo 33 sekunde, a istog je trena na svoju adresu dobio prozivke od dvojice kolega iz lake kategorije: Dana Hookera i Renata Moicana.

Pristao je Green na borbu s Hookerom poručivši Moicanu da ‘‘popuši‘‘, a taj meč ima smisla. Međutim, Green nije jedini borac protiv kojeg Hooker ima želju boriti se jer je rekao kako se želi obračunati i protiv Mateusza Gamrota:

‘‘Bobby je zabavan, zar ne? Dodirnut ćemo rukavice i samo se boriti. To meni zvuči kao jako dobra zabava. Gamrot je puno nezgodniji borac i za njega treba imati puno više strpljenja i puno više usporiti. Međutim, Gamrot je borba koja bi me dovela tamo gdje ja želim biti‘‘, rekao je Hooker za Submission Radio.

‘‘To je to – Gamrot. Tražim Gamrota. Ako Gamrot ne želi, dajte onda Bobbyja Greena. Moj menadžer je već kontaktirao Seana Shelbyja i UFC i rekao im da sam spreman ukoliko mi žele zakazati borbu. Ako Gamrot želi sjediti i čekati, ja sjediti i čekati neću. Neću ja čekati njega, ja sam spreman za akciju. Želite se boriti s ljudima koji su uhvatili zalet, s ljudima koji vas uzbuđuju‘‘, dodao je.

Gamrot je trenutno u ulozi zamjenskog borca za Makhacheva i Oliveiru, no to mu ne garantira da će on sljedeći napasti titulu i pobjednika. Za Hookera možda trenutno više smisla ima Green koji će sada biti rangiran u lakoj kategoriji, čim UFC osvježi svoje rang ljestvice.

Linker
27. travanj 2024 02:59