UFC

Poznato je tko će biti zamjenski borac na UFC-u 294, Makhachev i Oliveira dobili su novu prijetnju

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia

Nedavno je Mateusz Gamrot pobijedio Rafaela Fizieva tehničkim nokautom, no on nije taj koji ga je završio. Prilikom bacanja udarca nogom u tijelo Fiziev se nije dobro zarotirao te mu je pukao prednji križni ligament, nakon čega se bacio na pod te je sudac uskočio i prekinuo borbu.

Nije način na koji je želio pobijediti, no pobjeda je upisana i sada mora krenuti dalje. Odmah je u kavezu prozvao Charlesa Oliveiru jer smatra da će izgubiti od Makhacheva, a Chael Sonnen mu je dao i savjet da ode u Abu Dhabi i bude zamjenski borac:

‘‘Gamrot je prozvao Charlesa Oliveiru. Svidjelo mi se to, ali uz jednu primjedbu. Rekao je da će Oliveira izgubiti, a po meni bi bilo bolje da je rekao da ga ne zanima hoće li pobijediti ili izgubiti, da se svejedno želi boriti protiv njega. Tako bi pustio korijene u tu borbu, a publika bi odmah shvatila‘‘, rekao je Sonnen na svom YouTube kanalu.

‘‘Svidjelo mi se što je Gamrot to učinio jer je bilo iskreno. Ne vjerujem da neće biti zamjena za Oliveiru i Islama jer Charles ima povijest padova na vagi. Vrlo je rizično imati Oliveiru kao ‘main event‘ bez da imate zamjenu. To je prilika za Gamrota. Odi tamo i napravi malo buke, zauzmi mjesto zamjenskog borca‘‘, dodao je.

Sada se to i obistinilo. Gamrot je potvrdio da će biti zamjenski borac ako se nešto dogodi Oliveiri i Makhachevu, a vijest je objavio i na svojim društvenim mrežama.

"Vidimo se u Abu Dhabiju!", napisao je.

Linker
14. travanj 2024 13:17