UFC

Bonus za borbu večeri dobili sudionici potencijalne borbe godine, Sergei Pavlovich također nagrađen

 Thompson vs Holland  

 Matt Davies/Zuma Press/Profimedia
Rafael dos Anjos nije među dobitnicima bonusa

Sinoć smo mogli vidjeti nekoliko vrhunskih izvedbi na UFC on ESPN 42 priredbi, a sudionici tih borbi su pošteno i nagrađeni. Dva borca su zahvaljujući svojim nokautima nagrađeni bonusima za izvedbu večeri, a sudionici borbe koja je jedan od kandidata za borbu godine nagrađena je s bonusom za borbu večeri.

Sergei Pavlovich očekivano je nagrađen za nokaut protiv Taija Tuivase. Manje od minutu trebalo je Pavlovichu da doslovno prođe kroz renomiranog UFC nokautera, čime se postavio za jednog od glavnih pretendenata za pojas koji drži Francis Ngannou.

Roman Dolidze krenuo je loše protiv Jacka Hermanssona, koji je djelovao kao veliki favorit u prvoj rundi. No, u drugoj rundi stvari su se malo preokrenule, te je Dolidze nakon nekoliko neuspješnih pokušaja submitiranja uspio završiti favoriziranog Hermanssona ‘ground and pound‘ udarcima. UFC ga je radi toga nagradio bonusom od $50,000.

Stephen Thompson i Kevin Holland priuštili su gledateljima nezaboravnih 20 minuta borbe koja je bila toliko dinamična i sadržajna da bi mogla biti proglašena i borbom godine. Na kraju je borba završila predajom nakon 4. runde, a razlog tome je bila ozljeda Hollandove desne ruke. Holland je bolje započeo borbu i osvojio prvu rundu, no preostale tri su otišle na stranu ‘Wonderboya‘. Oba borca nagrađena su bonusom za borbu večeri.

Linker
25. travanj 2024 05:41