UFC

Borci bijesni zbog sudačkih odluka na UFC-u 307: ‘Pljačka! Ovi suci su jeb**o s*anje, što im tamo daju?!‘

José Aldo

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Iza PPV priredbe u Salt Lake Cityju nedvojbeno će ostati repovi zbog kontroverznih sudačkih odluka

Nedavno je završila UFC 307 priredba u Salt Lake Cityju, a pored sjajnog meča u glavnoj borbi večeri i treće uzastopne obrane naslova Alexa Pereire i ovoj godini, "event" u Delta Centru obilježen je i kontroverznim sudačkim odlukama, poglavito u sunaslovnoj borbi večeri između Raquel Pennington i Julianne Peñe, odnosno u meču Joséa Alda i Maurija Bautiste. Podijeljenim su sudačkim odlukama slavili i Peña i Bautista, što je izazvalo negativne reakcije u MMA javnosti, a kritike su putem X-a uputili i pojedini borci.

"Ovi suci su jeb**o s*anje", napisao je na svom X profilu Eryk Anders, dok je Gilbert Burns poručio: "Wow, pljačka", a Derek Brunson povukao paralelu s "kečerima" i nekadašnjim čelnikom WWE-a: "And new", napisao je uz brojne emotikone koji plaču od smijeha pa dodao: "O moj Bože, gdje je Vince McMahon?".

"Što se događa?!", u čudu je ostala Angela Hill, a Vince Morales se upitao: "Što daju ovim sucima u Utahu? Ovo s*anje je ludo!". "WTF, Raquel Pennington je zaslužila pobjedu", poručila je Alex Chambers", a Burns je u svojoj drugoj objavio zaključio: "Ludo je, ali ja još uvijek mislim da su Carla Esparza Raquel Pennington čisto pobijedilo večeras, ali suci su im objema oduzeli pobjede, a da uopće i ne govorim o Aldu jer sam u tom slučaju pristran. Ali, wow, pljačka!".

Linker
06. listopad 2024 09:25