UFC

BORILAČKI TJEDAN: Dariush i Tsarukyan predvodit će odličnu UFC-ovu priredbu, BKFC nudi okršaje prekaljenih veterana

Dariush vs. Tsarukyan

 Ufc
Ne očekuje nas mnoštvo priredbi, ali sve ove koje smo naveli su vrijedne apsolutno svake pažnje

Borilački vikend koji je pred nama pruža solidnu uvertiru u ono što nas očekuje u dvanaestom mjesecu. Iako se ne radi o PPV priredbi, UFC donosi jedan fenomenalan ‘‘card‘‘, dok s druge strane neće ostati zakinuti ni fanovi boksa. Nema previše priredbi, no sve koje ćemo dalje u tekstu navesti su vrijedne svake pažnje te ih definitivno nikako ne želimo propustiti. Krenimo redom!

UFC on ESPN 52 – Dariush vs. Tsarukyan

Dvojica rangiranih boraca lake kategorije predvodit će ovaj odličan event, a da je UFC ovo odlučio staviti kao PPV priredbu uz još neki jak meč, vjerojatno im nitko ne bi zamjerio. Osim navedenog dvojca, gledat ćemo i Jalina Turnera protiv Bobbyja Greena, Deivesona Figueireda protiv Roba Fonta, Kelvina Gasteluma protiv Seana Bradyja, a valja spomenuti i imena poput legende Clayja Guide, Mieshe Tate, Punahelea Soriana i ostalih. Sve u svemu, dosta kvalitetna priredba koju jedva čekamo.

GDJE: Moody Center, Austin, Texas

KAD: Preliminarni dio kreće u subotu (2.12.) u 22:00. Glavni dio kreće u noći na nedjelju od 1:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Ryan Garcia vs. Oscar Duarte

Nakon što mu je prvi profesionalni poraz nanio Gervonta Davis u četvrtom mjesecu ove godine, mladi i talentirani Ryan Garcia se u akciju vraća ovog vikenda. 27-godišnji Oscar Duarte bit će njegov sljedeći izazov, a boksač je to koji je u svojoj profesionalnoj karijeri slavio 26 puta, od čega čak 21 put nokautom. Dvaput je Duarte nastupio ove godine, a oba je puta slavio prekidom. Je li se Garcia psihički oporavio od susreta s odličnim Davisom, saznat ćemo već za nekoliko dana.

GDJE: Toyota Center, Houston, Texas

KAD: U noći sa subote (2.12.) na nedjelju (3.12.) od 2:00. Garcia i Duarte se u ringu očekuju oko 5:30.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

BKFC 56 – Perry vs. Alvarez

Ljubitelji nešto ekstremnijih borilačkih sportova će doći na svoje ovoga vikenda. Dvojica UFC-ovih veterana sastat će se u ovoj borbi u boksu golim šakama, a Mike Perry i Eddie Alvarez nisu jedina dvojica UFC-ovih veterana koje ćemo gledati na ovom ‘‘cardu‘‘. Tu je i Ben Rotwhwell koji se bori protiv Todda Duffeea, zatim Jeremy Stephens koji ide na Jimmieja Riveru. Dosta poznatih imena nudi ova priredba, no Perry i Alvarez su ipak glavne zvijezde večeri.

GDJE: Maverik Center, Slat Lake City, Utah

KAD: U noći sa subote (2.12.) na nedjelju (3.12.) od 1:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Linker
30. travanj 2024 04:07