UFC

BORILAČKI TJEDAN: Trebali smo gledati Furyja i Usyka, ali utjehu ćemo pronaći u sjajnom UFC 298 eventu!

UFC 298 - poster

 Ufc
MMA fanovi uživat će u nekoliko zanimljivih evenata koji su na rasporedu tijekom narednog vikenda

Tyson Fury i Oleksandr Usyk trebali su se boriti u subotu navečer, ali nažalost, moramo se strpiti sve do 18. svibnja (peti mjesec) kako bismo pogledali meč za ujedinjenje svjetskih titula u teškoj kategoriji. No, nećemo previše žaliti. Ovaj tjedan donosi niz uzbudljivih borilačkih evenata, a u nastavku teksta saznajte što nas sve čeka do kraja ovog tjedna.

UFC 298: Volkanovski vs. Topuria

Krenimo od najveće ovotjedne poslastice, a to je veliki UFC 298 event. Alexander Volkanovski pokušat će šesti put obraniti pojas u perolakoj kategoriji. Na suprotnoj strani kaveza naći će se neporaženi Ilia Topuria (14-0), možda i pretjerano samouvjereni Španjolac koji se već naziva prvakom. Hoće li Topuria riječi potkrijepiti djelom ili mu slijedi grubo prizemljenje, saznat ćemo uskoro.

Robert Whittaker i Paulo Costa također će odmjeriti snage na ovom eventu. Naravno, kad je Paulo Costa u pitanju, sve dok Brazilac ne kroči u kavez, ne možemo sa sigurnošću reći da će nastupiti.

Ian Garry borit će se protiv Geoffa Neala, a odličan meč priuštit će nam Merab Dvalishvili i Henry Cejudo također. Anthony Hernandez i Roman Kopylov otvorit će ‘‘main card‘‘, a u sklopu ‘‘prelimsa‘‘ gledat ćemo nove nastupe kvalitetnih boraca poput Rinye Nakamure, Mackenzie Dern, Amande Lemos, Obana Elliotta itd.

Gdje: Anaheim, SAD

Kad: u noći sa subote (17.2.) na nedjelju (18.2.). Rani preliminarni dio starta od ponoći, dok ‘‘main card‘‘ počinje u 4:00h ujutro.

Popis borbi: pogledajte OVDJE

KSW 91: Brichta vs. Mircea

KSW će nam ovaj mjesec pružiti dva eventa. Prije velikog KSW Epic eventa (24.2.), na rasporedu je KSW 91 event koji će se održati ovaj vikend. Leo Brichta i Valeriu Mircea predvodit će program borbom u lakoj kategoriji, a gotovo cijeli event koncipiran je na obračunu čeških boraca s protivnicima iz drugih država. Lukasz Charzewski i Michal Sobiech ‘‘uljezi‘‘ su u toj priči jer je to jedini poljski obračun, a svi ostali mečevi nuude po jednog češkog borca.

Dominik Humburger, Vasil Ducar, Matuš Juraček neka su od poznatijih imena na ‘‘fight cardu‘‘.

Gdje: Liberec, Češka

Kad: u subotu (17.2.) s početkom u 19:00 sati.

Popis borbi: pogledajte OVDJE

ONE Fight Night 19: Haggerty vs. Lobo

Veliki event sprema i ONE Championship organizacija. Jonathan Haggerty branit će titulu prvaka u bantam kategoriji, a sjajnog engleskog Muay Thai borca čeka meč s Brazilcem Felipeom Lobom. ‘‘Vatromet‘‘ je zagarantiran.

Ostatak ‘‘fight carda‘‘ ne nudi pretjerano spektakularna imena, ali vrijedi pogledati nove mečeve Liama Nolana, Daniala Williamsa i Saemapetcha Fairtexa.

Gdje: Bangkok, Tajland

Kad: u noći s petka (16.2.) na subotu (17.2.). Event počinje u subotu od 2:00h ujutro.

Popis borbi: pogledajte OVDJE

Armmada 7: Leka vs. Severni

Srbija također nudi MMA priredbu ovaj vikend, a na rasporedu je novi event u režiji Armmada MMA organizacije. Talentirani srpski teškaš Jovan Leka (6-1-0) tražit će novu pobjedu, a protivnik je neporaženi Grk Amiran Severni (5-0-0).

Gdje: Hala Mostonga, Sombor, Srbija

Kad: U subotu (17.2.), s početkom u 19:00h

Popis borbi: potražite OVDJE

Linker
03. svibanj 2024 12:44