UFC

(VIDEO) Volkanovski smirivao kćerkicu koja se boji provalnika, ona ga pitala: ‘A što je ako provalnik Islam Makhachev?‘

Islam Makhachev i Alexander Volkanovski

 Instagram (alex Volkanovski)
Prvak UFC-ove perolake kategorije prepričao je zanimljivu i humorističnu situaciju koju je imao sa svojom kćerkom

Alexander Volkanovski narednog vikenda pokušat će upisati šestu obranu pojasa u UFC-ovoj perolakoj kategoriji. Rekorder je Jose Aldo s devet obrana, a Volkanovski se nada oboriti Aldov rekord prije nego završi svoju karijeru.

Neće Volkanovskom biti lako, jer na suprotnoj strani kaveza naći će se mladi, ‘‘gladni‘‘ i nevjerojatno samouvjereni Ilia Topuria. Neporaženi Španjolac gruzijskih korijena izgledao je fantastično u svim dosadašnjim nastupima i preostaje nam vidjeti može li Volkanovski zaustaviti njegov niz neporaženosti.

Ono što Volkanovskom nije pošlo za rukom, jest osvajanje titule prvaka u UFC-ovoj lakoj kategoriji. Dvaput je Volkanovski pokušao, ali u oba navrata bolji je bio Islam Makhachev. Sjajni Dagestanac ujedno je i jedini borac koji je uspio poraziti Volkanovskog unutar UFC-ovog kaveza, a posebno impresivan bio je u drugom međusobnom obračunu.

Makhachev je u desetom mjesecu prošle godine nokautirao Volkanovskog već u prvoj rundi borbe. Islam je sjajno pogodio ‘‘high kickom‘‘, a zatim je posao dovršio udarcima iz gornje pozicije u parteru. Istina da je Volkanovski uskočio na ‘‘short notice‘‘, ali Makhachev je kroz dva meča ipak dokazao da je bolji borac od Volkanovskog.

Sve to dovelo je Volkanovskog do zanimljive situacije s jednom od svojih kćerkica. Naime, Volkanovski je prepričao kako se jedna od njegovih kćerki bojala potencijalne provale u njihovu kuću.

‘‘Ja sam tu, nitko nam neće provaliti u kuću. Sve je u redu, ovdje sam. Ja sam svjetski prvak, nemaš razloga za brigu, sredit ću sve.‘‘, prepričavao je Volkanovski kako je smirivao svoju kćerku, na što je ona uputila pitanje:

‘‘A što ako je provalnik Islam Makhachev?‘‘

Priča Alexandera Volkanovskog nasmijala je MMA fanove, a sreća je da Islam Makhachev ipak nije sklon provaljivanju u tuđe kuće i Volkanovski nema razloga za brigu.

Neki od fanova tvrde da sve što je Makhachev ‘‘ukrao‘‘ jest pobjeda u prvoj borbi, jer neki se i dalje ne mogu pomiriti sa sudačkim bodovanjem tog meča. Ali kad su u pitanju provale u kuću, Makhachev nema takvu povijest iza sebe i kćerka Alexandera Volkanovskog može mirno spavati.

Linker
27. travanj 2024 11:50