UFC

BORILAČKI TJEDAN: UFC donosi čak dvije borbe za titulu na prvoj PPV priredbi ove godine, uživat će i fanovi boksa

Teixeira vs. Hill

 Ufc
UFC donosi prvu PPV priredbu u ovoj godini, a na njoj nas čeka mnoštvo zvučnih imena te dvije borbe za pojas

Prošlog se vikenda nakon jednomjesečne pauze vratio UFC, a ovog vikenda nas čeka i prva PPV priredba u 2023. godini. Na njoj ćemo (nadamo se) napokon dobiti prvaka poluteške kategorije, a ni fanovi boksa neće ostati zakinuti ovog vikenda. KSW je brojao i bolje priredbe, a što nas sve čeka pročitajte ispod:

UFC 283 – Teixeira vs. Hill

Dvije borbe za pojas nisu jedino što UFC nudi na ovoj odličnoj brazilskoj priredbi – nastupit će još mnoštvo zvučnih imena, no večer će kulminirati borbom za titulu u poluteškoj kategoriji između Teixeire i Hilla. Moreno i Figueiredo će se za pojas obračunati po četvrti put, a Gilbert Burns će tražiti povratak pobjedama protiv Neila Magnyja. Posljednja Pride-ova legenda u UFC-u Shogun Rua odradit će svoj posljednji profesionalni MMA nastup.

GDJE: Jeunesse Arena, Rio de Janeiro, Brazil.

KAD: U noći sa subote (21.1.) na nedjelju (22.1.) u 2:00. Glavni dio starta oko 4:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

KSW 78 – Materla vs. Grove 2

Istina, KSW pamti i bolje priredbe no ni ovu ne treba olako odbaciti. Nastupit će nekoliko zvučnih imena poput Materle, Borysa Mankowskog, Romana Szymanskog, Tomasza Romanowskog. Osim Materle, akter glavne borbe večeri je bivši UFC-ov i Bellatorov borac Kendall Grove. Radi se o istinskom UFC veteranu koji je u promociji bio od 2006. do 2011., a u Bellatoru je također proveo skoro pet godina.

GDJE: Szczecin, Poljska

KAD: U subotu, 21.1. u 19:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Chris Eubank Jr. vs. Liam Smith

Nakon nešto neaktivnije 2022., odlični Eubank Jr. već nastupa u ovoj godini. Protivnik mu je također iskusni Liam Smith (32-3-1, 19 KO), a Chris je nekoliko puta tokom priprema istaknuo da neće sparirati više od osam rundi jer Smith neće toliko izdržati. Osim toga, teškaš Joseph Parker također nastupa na tom ‘‘cardu‘‘ te dolazi iz poraza od Joea Joycea. U subotu ga čeka Jack Massey, osmorangirani teškaš u Velikoj Britaniji prema BoxRecu.

GDJE: A0 Arena, Manchester

KAD: U subotu, 21.1. u 19:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Linker
27. travanj 2024 00:33