UFC

Brad Tavares tvrdi da je Weidmanu htio opet slomiti nogu: ‘Ovo je borba, ali poslije sam mu rekao da je legenda‘

 Brad Tavares vs. Chris Weidman 

 Paul Rutherford/Getty images/Profimedia

Nakon užasnog prijeloma noge i dvije i pol godine pauze, protekle subote se u kavez vratio bivši prvak i legenda Chris Weidman. Brad Tavares dočekao ga je u povratničkom meču i u istom mu pružio dosta težak poraz. Nakon svega je Dana molio Weidmana da se umirovi, a to vjerojatno svi priželjkujemo.

‘‘Low kickovima‘‘ je Tavares uništio Weidmana koji više nije mogao stajati na nogama, a kristalno je jasno da to više nije onaj stari Weidman. Kako god, Tavares mu je odao priznanje i rekao kako mu je bila čast dijeliti kavez s takvom legendom:

‘‘Na kraju dana, mislim da se on neće osjećati loše zbog ovoga. Iako sam mu pokušavao slomiti noge, nisam želio vidjeti da se to događa. Međutim, to mi je bila namjera. Kada ja bacam udarce, bacam ih s lošim namjerama. Uistinu želim povrijediti protivnike. To je borba‘‘, rekao je Tavares za MMA Junkie.

‘‘Ova pobjeda je ogromna za mene. Nisam mu htio davati puno priznanja prije borbe, nisam mu htio davati vjetar u jedra. Ali nakon borbe sam mu rekao da mi je uzor. Jedan od mojih najdražih boraca je Anderson Silva, a Chris ga je 2013. skinuo s trona. Rekao sam mu da je živuća legenda, rekao sam to i njegovoj djeci. Večeras nije uspio, ali mora biti ponosan na sve‘‘, dodao je.

Odmah se u kavezu moglo vidjeti da je nešto slično Tavares govorio Weidmanu, a lijepo je vidjeti takvo poštovanje prema istinskom veteranu ovog sporta. Vrijeme mu je prošlo, tako da se još uvijek može dostojanstveno oprostiti.

Linker
25. travanj 2024 21:04